Nieuws

Revolutie in retail industrie - Zaakvoerder Lieven Steel - Resatec

RFID: (r)evolutie in de retail industrie?

Zaakvoerder Lieven Steel laat zijn licht schijnen op de veranderingen in het winkellandschap. In dit artikel hebben we het over de opkomst en (on)mogelijkheden van de RFID-technologie.
Intersport Schutte gaat partnership aan met EAS-Resatec

Ga voor een slimmere retailomgeving met RFID

Intersport Schutte en EAS-Resatec gaan een partnership aan en worden pioniers in RFID-technologie. Met maar liefst 5.300 filialen in 40 landen is Intersport dé speciaalzaak in uw buurt. Ook in de Lage Landen scoort de onderneming uitstekend. Wij gingen langs bij Intersport Schutte in Raalte voor een gesprek over de samenwerking met de eigenaar/ondernemer Han Schutte.
Only For Men Geldermalsen

Only for Men gaat voor het hoogst haalbare met EAS-Resatec

Only for Men is hot. Met 15 fysieke stores in Nederland en een groeiende afzetmarkt online profileert deze Nederlandse retailer zich meer en meer als dé one stop-shop. En… alleen voor mannen!
rooftas - Resatec

Aluminiumfolie kost uw retail geld

Winkeldieven maken steeds meer gebruik van een zogenaamde rooftas. Dit zijn tassen waarin de randen bekleed zijn met metaalfolie. Meestal zelfs gewoon de aluminiumfolie die u terugvindt in zowat elke keuken.
Green World

Resatec streeft ecologische verantwoordelijkheid na

Op een duurzame manier wil Resatec graag zijn bijdrage leveren aan het milieu. Sinds de oprichting besteden we veel aandacht aan een gezonde(re) wereld voor de nieuwe generaties. 
Accountmanager Jens Veldwachter

Graag stellen wij onze nieuwe collega Jens aan u voor

Resatec groeit nog steeds en net daarom stellen we u graag voor aan Jens Veldwachter, accountmanager met een passie voor sport.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Gelieve dit veld leeg te laten.

Contacteer ons

Gelieve dit veld leeg te laten.