Commercieel medewerker binnen/buitendienst InVue producten

Resatec

Resatec BV te Veldhoven is een gespecialiseerd installatiebedrijf op het gebied van winkeldiefstalbeveiliging in de detailhandel. Wij verkopen en installeren met succes een breed assortiment kwalitatief hoogstaande oplossingen om het probleem van winkeldiefstal in Nederland te bestrijden. Denk hierbij o.a. aan de bekende “poortjes” in de uitgang van de winkel en camerasystemen die de zaken nauwlettend in de gaten kunnen houden. Daarnaast installeren wij de nieuwste RFID systemen, klantentelsystemen, metaaldetectiesystemen. Tevens zijn wij exclusief installateur van de hoogwaardige InVue ”open display” systemen in de detailhandel. Smartphones, tablets, koptelefoons, kunnen “los” worden gepresenteerd.
In vrijwel iedere winkelstraat in Nederland zijn onze systemen in gebruik, bij vele kleine winkels en grote winkelketens.

Wij zoeken een commercieel medewerker binnen/buitendienst InVue producten (m/v).

Werkzaamheden

De werkzaamheden worden vanaf ons kantoor in Veldhoven verricht. Je werkt nauw samen met de accountmanager die in Nederland verantwoordelijk is voor de verkoop van de InVue “open display” systemen. Behalve op kantoor zal je ook actief zijn in het ‘veld’.

Een greep uit de taken die je toevertrouwd zullen worden:

  • Je bouwt samen met de accountmanager intensieve relaties op met de bestaande klanten en prospects, die jullie samen of individueel benaderen.
  • Je bereidt projecten voor en maakt offertes op maat voor de klanten of prospects. Dit doe je in samenspraak met je collega’s op de binnendienst en je collega accountmanager. Samen bepaal je de haalbaarheid van projecten en overleg je met de leverancier en planning.
  • Voor vakgebied van “open display” word je de communicatieve spin in het web; communicatie intern over lopende en nieuwe projecten en communicatie extern met hoofdkantoren, winkels en fabrikant. En natuurlijk after sales na de installaties.
  • Ondersteunen en meedenken over marketing acties. Deelname aan beurzen, opvolging van acties, aangeven van wijzigingen op de website, bezoeken van klanten, coördineren van grote opdrachten en installaties op locatie.
  • Binnendienst werkzaamheden verrichten van collega’s in vakantietijd, bij ziekte of drukke momenten.

Functie-eisen

  • MBO opleiding
  • Affiniteit met eenvoudige technische producten
  • Kennis van de detailhandel is mooi meegenomen maar geen must
  • Rijbewijs BE en in het bezit van een auto
  • Kennis van Word en Excel

Wij bieden

Prettige werksfeer in een klein team. Dagelijks zelfstandig werken en eigen verantwoordelijkheid. Na een actieve inwerkperiode krijg je een contract voor onbepaalde tijd. Goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Neem dan contact op met ons in Veldhoven, 040-2558737. Of stuur een email en eventueel CV naar henja.weymans@resatec.nl. Langskomen mag uiteraard ook.

Vacature commercieel medewerker invue Nederland

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Gelieve dit veld leeg te laten.

Contacteer ons

Gelieve dit veld leeg te laten.