Persoon in de kijker: oprichter Lieven Steel

Hoe ziet de werkdag eruit van oprichter en managing director Lieven Steel? Lees hier hoe hij alles in het werk stelt om een absolute meerwaarde te betekenen voor de klant.
Oprichter en managing director Lieven Steel

Lieven, hoe zag 2016 eruit?

– “Het voorbije jaar hebben we veel tijd besteed aan het integreren van de overgenomen activiteiten van het Nederlandse bedrijf EAS-Benelux BV in onze organisatie.”

Kijkt u tevreden terug op de overname? Wat waren de uitdagingen?

– “Absoluut! We spreken quasi dezelfde taal, we zijn actief in dezelfde vakgebieden en toch zijn er wat verschillen. Eén ding hebben we echter wel gemeen en dat is onze klantgerichtheid. Hier werken we dagelijks aan en het geeft me een fantastisch gevoel als ik zie hoe mensen van verschillende departementen erin slagen om voor onze klant net dat ietsje meer te doen over de grenzen heen! We bouwen gestaag een sterk bedrijf uit die van Groningen tot Arlon onze klanten snel bedient.”

Waar hecht u veel belang aan binnen het bedrijf?

– “Binnen Resatec hanteren we enkele kernwaarden en eentje daarvan is ‘be part of the team’. Groei bewerkstelligen we met ons allemaal. Verder is het geven van constructieve feedback elementair. Niet voor niets hangt de volgende slogan in onze kantine:

Be a fixer and not a fingerpointer

En nu?

– “Door het professionaliseren van het team kan ik nu meer tijd besteden aan de verdere uitbouw van onze organisatie. Strategie is hier een key element van. Zo proberen we direct in te spelen op de steeds sneller wijzigende retailmarkt en de digitalisering ervan. Onze recente realisaties op het vlak van RFID helpen onze klanten hun voorraad accuraat te hebben op de juiste plaats en op het juiste moment, een absolute must voor de omnichannel retailer.”

Dit interview vond plaats op 2 maart 2017.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons