Sissy Boy

referentie_sissy-boy_antidiefstal-beveiliging-winkel_kledingszaak

Sissy-Boy is een uniek mode- en lifestylemerk met meer dan 40 winkels in de Benelux. Het heeft Nederlandse roots en een mondiale levenshouding. In de loop der jaren kreeg Sissy-Boy een eigen verhaal dat, naast kleding, ook gaat over eten, drinken, verzorging en styling. Het draait om combinaties van verbindingen en de ervaringen die daaruit ontstaan. Mode met interieur, styling met living, een jurk met accessoires. Het credo van Sissy-Boy luidt daarom “Life designed with Sissy-Boy”.

Binnenkort opent een nieuwe Sissy-Boy winkel in het Post Plaza winkelcentrum op de Korenmarkt in hartje Gent.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Sissy-Boy doet veel inspanningen om een zo ontspannen mogelijke winkelbeleving te creëren voor de consument. Daarom diende ook de winkeldiefstalbeveiliging aangepast te worden. Een aantal winkels werden door een weggewerkt “LUS SYSTEEM” rondom de inkom beveiligd tegen winkeldiefstal. Volledig onzichtbaar voor de klant.

In andere situaties werd gekozen voor zichtbare detectiepoortjes om de preventieve werking extra te ondersteunen. De beveiligingspoortjes werden daar voorzien van merklogo’s die fungeren als aandachtstrekker. Sissy-Boy werkt vooral met kleine en zeer onopvallende beveiligingselementen.

www.sissy-boy.com

Sissy Boy is klant bij Resatec voor