Aluminiumfolie kost uw retail geld

Winkeldieven maken steeds meer gebruik van een zogenaamde rooftas. Dit zijn tassen waarin de randen bekleed zijn met metaalfolie. Meestal zelfs gewoon de aluminiumfolie die u terugvindt in zowat elke keuken.
rooftas artikel - Resatec

Hoe gaat het in zijn werk?

De meeste winkels zijn ondertussen voorzien van detectiepoortjes. Net daarom hangen er ook vaak tags aan de kleren die u koopt. Zonder het verwijderen van dit beveiligingsitem slaan de poortjes ongetwijfeld alarm. Maar door de artikelen in een rooftas te doen zullen uw beveiligingspoortjes geen krimp geven. De metaalfolie beperkt de werking van uw systemen door de RF- of AM-detectie te verstoren.

Spot de geprepareerde tas meteen

Gelukkig is er het discrete metaaldetectiesysteem van Resatec. Dé methode om de alu-winkeldief eruit te pikken, nog voor hij zijn grijpgrage handen uit de mouwen steekt. Het systeem waarschuwt u wanneer bezoekers met een abnormale hoeveelheid aluminium de zaak betreden. Zo kunt u hen aanspreken over hun vreemde winkeltas of rugzak. Nog voor ze toeslaan. Personen die niks te verbergen hebben zullen hier dan ook geen problemen mee hebben.

In de HyperGuard uitvoering kunnen deze systemen ook magneetontlsuiters detecteren.

Het laatste voordeel: winkeldieven herkennen meteen deze systemen en zullen uw retail dan ook graag links laten liggen.

Vraag vrijblijvend naar onze slimme oplossingen.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons