Nieuws

self checkout kassa Resatec

Winkeldieven zijn blij met de komst van zelfscankassa’s

Met een goed werkend self-checkout-systeem kan een retailer zich onderscheiden van zijn concurrenten, het afrekenproces optimaliseren en zorgen voor een aangename winkelervaring. Self-checkout-oplossingen zijn al jaren een sleutel tot succes in de detailhandel, vooral voor supermarkten. Toch sluimert de stijging van diefstal als een donderwolk boven deze nieuwe manier van afrekenen.
De iPad bestaat 10 jaar - Hoe een simpele tablet de retail heeft veranderd

Hoe een simpele tablet de retail heeft veranderd

Op 3 april 2010 komt de eerste generatie van de iPad uit in de Verenigde Staten. Tien jaar geleden begon Apple met zijn paradepaardje aan een baanbrekende reis om de tabletwereld te domineren. Heel wat sectoren hebben meteen de impact gevoeld van één van de meest gewilde consumentenproducten ooit, zeker de retail. Een decennium nadat Steve Jobs voor het eerst de iPad op het podium presenteerde, zijn iPads overal terug te vinden in de retail. Als verkooppunt, in handen van medewerkers, in het magazijn etc.
Voer een actief deurbeleid met Resatec

Voer een actief deurbeleid

Vanwege de effecten van het COVID-19-virus op winkelomgevingen en de bijbehorende regelgeving, moet het aantal bezoekers in winkels worden beperkt en moeten bezoekersstromen worden gereguleerd. Zowel de Belgische als de Nederlandse overheid roept op om passanten- en bezoekersstromen in winkels en openbare gebouwen goed te monitoren.
Tablets voor restaurants

Tablets voor restaurants: omzet verhogen, kosten verlagen

Als een gastvrouw een groep gasten ontvangt, realiseert ze zich dat de groep alleen Frans spreekt. Omdat een tablet gebruikt wordt als menukaart, stelt ze het apparaat zo in dat het menu wordt weergegeven in de moedertaal van de gasten. Problem solved.
Only for Men rolt RFID uit met EAS-Resatec

Only for Men rolt RFID uit: “nee-verkopen vermijden”

Only for Men is dé herenmodewinkel waar je alles onder één dak vindt. In de 15 winkels en webshop vind je alles op het gebied van fashion, lifestyle en meer. Een one-stop shop met een omvangrijke collectie. En net in zo’n omgeving biedt RFID heel wat mogelijkheden. Logistiek Manager Bert Oosterom wil met deze nieuwe technologie een veel hogere betrouwbaarheid van de voorraad in de winkels bekomen en nee-verkopen vermijden in de winkels en op de website. "Onze voorraad moet kloppen."

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Ga voor een slimmere retailomgeving met RFID

Intersport Schutte gaat partnership aan met EAS-Resatec
Intersport Schutte en EAS-Resatec gaan een partnership aan en worden pioniers in RFID-technologie.
Lees meer

Self-service kiosken: een stijgende trend

CT100 - Kassaysteem geplaatst bij Adam Store door Resatec
Heeft u zich al de vraag gesteld waarom klanten naar úw winkel komen? Klanten komen naar úw winkel omdat ze weten dat ze geholpen zullen worden. Dus rijst de vraag hoe u die interactie met de klant...
Lees meer

RFID: (r)evolutie in de retail industrie?

Revolutie in retail industrie - Zaakvoerder Lieven Steel - Resatec
Zaakvoerder Lieven Steel laat zijn licht schijnen op de veranderingen in het winkellandschap. In dit artikel hebben we het over de opkomst en (on)mogelijkheden van de RFID-technologie.
Lees meer

Fysieke winkel levert meer (online) bezoekers op

Fysieke winkel levert meer bezoekers op
Brancheorganisatie ICSC analyseerde zorgvuldig 800 winkelopeningen- en sluitingen. Het resultaat: fysieke winkels zijn succesvoller dan ooit. Retailers met fysieke verkooppunten verhogen hun naamsbeke...
Lees meer

It’s all about customer experience

customer experience
De ultieme winkel verzoent perfect het offline met het online gebeuren. De fysieke winkel blijft voor de Belgen dé plek om te shoppen.
Lees meer

Meer voor iedereen: investeren in fysieke winkelruimte

Snoeren Schoenmode uit Teteringen (Breda) rekent op de technologie en beveiliging van EAS-Resatec - winkeldiefstalbeveiliging
Ondernemen is kansen zien. Dromen najagen en ze realiseren. Lees hoe de grootste schoenenzaak van Zuid-Nederland een unieke visie ontwikkelde.
Lees meer

De kracht van technologie voor het optimaliseren van uw bedrijfsmodel

Wild Store gaat voor RFID met Resatec
Elk bedrijf of organisatie heeft er baat bij om de beschikbare voorraad in kaart te brengen, bezoekers te tellen en derving te reduceren. Maar hoe combineert u als retailer vlot verschillende techniek...
Lees meer