Nieuws

Tablets als belevingsbooster

Na een pilot ontdekte Skins Cosmetics de voordelen van mobiele technologie op de winkelvloer. De cosmeticaketen koos voor tablets die zowel als informatiebron als kassa dienen. “Op rustige momenten kun je een tablet wegleggen en staat er geen enorm kassablok dat kostbare ruimte in beslag neemt. Wij gebruiken die ruimte liever om onze merken en producten te presenteren.”
Detecteer diefstal in real time met Veesion - Resatec

Identificeer diefstal in real time

Identificeer diefstallen in real time met uw huidig camerasysteem Diefstal gaat ten koste van de winstgevendheid van uw winkels. En hoewel absolute veiligheid niet bestaat, kunt u een dief afschrikken door hem tijdens de daad te betrappen. Veesion is uitgerust met moderne herkenningstechnologie, ontwikkeld om verdachte gedragingen in real time te detecteren.
West Field Mall of the Netherlands - project Resatec

We did the-m-all: het vervolg

We berichtten het vorig jaar al: het grootste overdekte winkelcentrum van de Benelux, Westfield Mall of The Netherlands, heeft haar deuren geopend. Met meer dan 100.000 vierkante meter en talloze retailers, werd dit één van de grootste projecten ooit voor Resatec. En het project zet zich voort. Enkele maanden na de prestigieuze opening, blijft Resatec nieuwe stores uitrusten met innovatieve technieken en beveiligingssystemen.
tablet kassa extenda resatec

Aankondiging Partnership Extenda

Resatec heeft een partnership getekend met Extenda Retail om POS en Retail Cloud-platform te leveren aan de BENELUX-markt.   De oplossingen van ExtendaGO zijn op maat gemaakt om retailers te helpen bij de digitale omnichannel-transformatie en om klaar te zijn voor kleine en middelgrote bedrijven. Dit partnership kadert in de verdere innovatie van ons productgamma en consolideert de aanwezigheid in het Benelux-gebied.
Podcast Resatec x OFM x Teamretail

Business case voor RFID met Only For Men & Resatec

Bert Oosterom van Only for Men en Frank Lucas Luyckx van Resatec komen samen praten over hun RFID traject in de podcast van #TeamRetail. Een uitdagend gesprek: van pilot tot versnelde uitrol en landelijke dekking. In de winkel van de toekomst is de onzichtbare technologie nog belangrijker dan de zichtbare om onze klanten een topbeleving te laten ervaren. RFID is zo een technologie, mits goed geïmplementeerd gaat je voorraadaccuraatheid namelijk snel richting 98% en meer.

We did the-m-all!

Het grootste overdekte winkelcentrum van de Benelux, Westfield Mall of The Netherlands, heeft in maart ‘21 haar deuren geopend. Van brunchen tot winkelen, van een film tot uitgebreid dineren; alles kan. Met meer dan 100.000 vierkante meter en talloze retailers, werd dit één van de grootste projecten ooit voor Resatec. Laten we samen een kijkje nemen in dit grote shopwalhalla in Leidschendam.

Only for Men geeft gas met RFID

Only for Men versnelt uitrol RFID voor slimmere en meer accurate ecommerce Only for Men is in Nederland een pionier als het aankomt op de integratie van RFID voor slim voorraadbeheer binnen de modesector. De Nederlandse modeketen geeft flink gas en met ondertussen 17 filialen is men goed op weg naar een landelijke dekking.
self checkout kassa Resatec

Winkeldieven zijn blij met de komst van zelfscankassa’s

Met een goed werkend self-checkout-systeem kan een retailer zich onderscheiden van zijn concurrenten, het afrekenproces optimaliseren en zorgen voor een aangename winkelervaring. Self-checkout-oplossingen zijn al jaren een sleutel tot succes in de detailhandel, vooral voor supermarkten. Toch sluimert de stijging van diefstal als een donderwolk boven deze nieuwe manier van afrekenen.
Voer een actief deurbeleid met Resatec

Voer een actief deurbeleid

Vanwege de effecten van het COVID-19-virus op winkelomgevingen en de bijbehorende regelgeving, moet het aantal bezoekers in winkels worden beperkt en moeten bezoekersstromen worden gereguleerd. Zowel de Belgische als de Nederlandse overheid roept op om passanten- en bezoekersstromen in winkels en openbare gebouwen goed te monitoren.
Only for Men rolt RFID uit met EAS-Resatec

Only for Men rolt RFID uit: “nee-verkopen vermijden”

Only for Men is dé herenmodewinkel waar je alles onder één dak vindt. In de 15 winkels en webshop vind je alles op het gebied van fashion, lifestyle en meer. Een one-stop shop met een omvangrijke collectie. En net in zo’n omgeving biedt RFID heel wat mogelijkheden. Logistiek Manager Bert Oosterom wil met deze nieuwe technologie een veel hogere betrouwbaarheid van de voorraad in de winkels bekomen en nee-verkopen vermijden in de winkels en op de website. "Onze voorraad moet kloppen."

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Bedankt Frank!

Bedankt Frank
Weinig mensen in de wereld van artikelbeveiliging zijn zo bekend als Frank Lucas Luyckx, maar nu mag ‘onze Frank’ eindelijk genieten van een welverdiend pensioen. Op één van zijn laatste werkdag...
Lees meer

Zien we u op Velovak?

Velovak
Op Velovak (Stand C115) ontdekt u onze innovatieve Cross Point en InVue oplossingen voor de tweewielerbranche!
Lees meer

Ga voor een slimmere retailomgeving met RFID

Intersport Schutte gaat partnership aan met EAS-Resatec
Intersport Schutte en EAS-Resatec gaan een partnership aan en worden pioniers in RFID-technologie.
Lees meer

Self-service kiosken: een stijgende trend

CT100 - Kassaysteem geplaatst bij Adam Store door Resatec
Heeft u zich al de vraag gesteld waarom klanten naar úw winkel komen? Klanten komen naar úw winkel omdat ze weten dat ze geholpen zullen worden. Dus rijst de vraag hoe u die interactie met de klant...
Lees meer

RFID: (r)evolutie in de retail industrie?

Revolutie in retail industrie - Zaakvoerder Lieven Steel - Resatec
Zaakvoerder Lieven Steel laat zijn licht schijnen op de veranderingen in het winkellandschap. In dit artikel hebben we het over de opkomst en (on)mogelijkheden van de RFID-technologie.
Lees meer

Fysieke winkel levert meer (online) bezoekers op

Fysieke winkel levert meer bezoekers op
Brancheorganisatie ICSC analyseerde zorgvuldig 800 winkelopeningen- en sluitingen. Het resultaat: fysieke winkels zijn succesvoller dan ooit. Retailers met fysieke verkooppunten verhogen hun naamsbeke...
Lees meer

It’s all about customer experience

customer experience
De ultieme winkel verzoent perfect het offline met het online gebeuren. De fysieke winkel blijft voor de Belgen dé plek om te shoppen.
Lees meer

Meer voor iedereen: investeren in fysieke winkelruimte

Snoeren Schoenmode uit Teteringen (Breda) rekent op de technologie en beveiliging van EAS-Resatec - winkeldiefstalbeveiliging
Ondernemen is kansen zien. Dromen najagen en ze realiseren. Lees hoe de grootste schoenenzaak van Zuid-Nederland een unieke visie ontwikkelde.
Lees meer

De kracht van technologie voor het optimaliseren van uw bedrijfsmodel

Wild Store gaat voor RFID met Resatec
Elk bedrijf of organisatie heeft er baat bij om de beschikbare voorraad in kaart te brengen, bezoekers te tellen en derving te reduceren. Maar hoe combineert u als retailer vlot verschillende techniek...
Lees meer

Tablets voor restaurants: omzet verhogen, kosten verlagen

Tablets voor restaurants
Als een gastvrouw een groep gasten ontvangt, realiseert ze zich dat de groep alleen Frans spreekt. Omdat ze een tablet gebruiken om het menu te bekijken, stelt ze het apparaat zo in dat het menu wordt...
Lees meer