Nieuws

Fysieke winkel levert meer bezoekers op

Fysieke winkel levert meer (online) bezoekers op

Brancheorganisatie ICSC analyseerde zorgvuldig 800 winkelopeningen- en sluitingen. Het resultaat: fysieke winkels zijn succesvoller dan ooit. Retailers met fysieke verkooppunten verhogen hun naamsbekendheid in de regio, trekken meer nieuwe klanten aan en verhogen hun omzet. Coolblue, Zalando, Amazon, één voor één openen ze doelbewust winkels op strategische locaties. "The future is all channel".
CT100 - Kassaysteem geplaatst bij Adam Store door Resatec

Self-service kiosken: een stijgende trend

Heeft u zich al de vraag gesteld waarom klanten naar úw winkel komen? Klanten komen naar úw winkel omdat ze weten dat ze geholpen zullen worden.  Dus rijst de vraag hoe u die interactie met de klant nog kan verbeteren. Een tool die hiervoor steeds belangrijker wordt is de tablet, die als infokiosk, verkoopstool en zelfs betaalterminal gebruikt kan worden.
Snoeren Schoenmode uit Teteringen (Breda) rekent op de technologie en beveiliging van EAS-Resatec - winkeldiefstalbeveiliging

Meer voor iedereen: investeren in fysieke winkelruimte

Ondernemen is kansen zien. Dromen najagen en ze realiseren. Snoeren Schoenmode uit Teteringen (Breda, NL) investeerde fors en is met zijn 1.100m² verkoopoppervlakte de grootste van Zuid-Nederland.
customer experience

It’s all about customer experience

E-commerce groeit sterker dan ooit en heeft een plaats in bijna elk Belgisch gezin. Jonge mensen worden geboren met een tablet of smartphone in de hand en kiezen voor online retail voor het gemak, het uitgebreide assortiment en de beschikbaarheid. De ultieme winkel verzoent perfect het offline met het online gebeuren. De fysieke winkel blijft voor de Belgen dé plek om te shoppen.
Revolutie in retail industrie - Zaakvoerder Lieven Steel - Resatec

RFID: (r)evolutie in de retail industrie?

Zaakvoerder Lieven Steel laat zijn licht schijnen op de veranderingen in het winkellandschap. In dit artikel hebben we het over de opkomst en (on)mogelijkheden van de RFID-technologie.
Intersport Schutte gaat partnership aan met EAS-Resatec

Ga voor een slimmere retailomgeving met RFID

Intersport Schutte en EAS-Resatec gaan een partnership aan en worden pioniers in RFID-technologie. Met maar liefst 5.300 filialen in 40 landen is Intersport dé speciaalzaak in uw buurt. Ook in de Lage Landen scoort de onderneming uitstekend. Wij gingen langs bij Intersport Schutte in Raalte voor een gesprek over de samenwerking met de eigenaar/ondernemer Han Schutte.
Only For Men Geldermalsen

Only for Men gaat voor het hoogst haalbare met EAS-Resatec

Only for Men is hot. Met 15 fysieke stores in Nederland en een groeiende afzetmarkt online profileert deze Nederlandse retailer zich meer en meer als dé one stop-shop. En… alleen voor mannen!
rooftas - Resatec

Aluminiumfolie kost uw retail geld

Winkeldieven maken steeds meer gebruik van een zogenaamde rooftas. Dit zijn tassen waarin de randen bekleed zijn met metaalfolie. Meestal zelfs gewoon de aluminiumfolie die u terugvindt in zowat elke keuken.
Green World

Resatec streeft ecologische verantwoordelijkheid na

Op een duurzame manier wil Resatec graag zijn bijdrage leveren aan het milieu. Sinds de oprichting besteden we veel aandacht aan een gezonde(re) wereld voor de nieuwe generaties. 

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Gelieve dit veld leeg te laten.

Contacteer ons

Gelieve dit veld leeg te laten.