Graag stellen wij onze nieuwe collega Jens aan u voor

Resatec groeit nog steeds en net daarom stellen we u graag voor aan Jens Veldwachter, accountmanager met een passie voor sport.

Jens, als een echte intermediair functioneer jij tussen de klanten en Resatec. Wanneer besefte je dat deze job je op het lijf geschreven was?

– “Gedurende mijn stageperiode kreeg ik de opdracht om sponsoring te verkopen voor een lokaal evenement. Doelgroep: bedrijven. Na het bezoeken van de 12 vooropgestelde bedrijven, wist ik maar liefst elke onderneming te overtuigen van de voordelen. Het resultaat? 12 contracten.”

Dat zijn inderdaad indrukwekkende statistieken. En dan kwam 1 februari (2017), de dag waarop je bij Resatec aan de slag ging. Hoe kijk je terug op jouw eerste maanden hier?

– “Momenteel is het heel druk. Alle producten, klanten en uitdagingen wil ik z.s.m. leren kennen. Het mooie aan mijn opstart was de verwelkoming van alle collega’s. Het voelt bijna aan als familie, waarbij alle werknemers gezellig met mekaar omgaan en dezelfde doelen vooropstellen. Zoals ik zei is het heel druk, maar het gaat vanzelf. Voor je het weet is de dag opnieuw voorbij. En dat wil maar één iets zeggen: dat je een job gevonden hebt die je graag doet.”

Heel fijn om te horen. Je kan je dus wel vinden in de quote van Lieven Steel: “be part of the team”?

– “Zonder twijfel” (glimlacht)

U kan hier het interview met managing director Lieven Steel nalezen.

Hoe ziet een ‘doorsnee’ dag er voor jou uit?

– “Elke dag opnieuw ga ik op zoek naar nieuwe klanten en opportuniteiten. Maar ook de vaste klant verlies ik niet uit het oog. Ik vind het belangrijk om een vertrouwensrelatie op te bouwen door oplossingen op maat aan te bieden. Vooral Noord- en Oost-Nederland neem ik voor mijn rekening.”

Wat wil je bereiken met Resatec?

– “Zoals ik net zei zijn de Resatec-werknemers een hechte groep. Het zijn allemaal bekende gezichten in de onderneming en iedereen kent mekaars sterktes. Mijn doelstelling is om ook een vaste meerwaarde te betekenen. Een groeiend bedrijf zoals Resatec biedt heel wat kansen, ook op persoonlijk vlak. Net daarom geef ik het beste van mezelf.”

 

 

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

We bedanken Jens voor het openhartige interview en wensen hem nog veel succes toe!

Wilt u Jens persoonlijk bereiken? Dat kan via jens.veldwachter@resatec.nl.

Dit interview vond plaats op 3 april 2017.