Bax Music

Een magazijn van 21.000 m². Meer dan 46.000 muziekproducten op voorraad. Levering in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Bax Music is dé winkel bij uitstek als het aankomt op muziekbeleving.

EAS-Resatec is de trotse partner op vlak van winkelbeveiliging voor de winkels in Amsterdam, Rotterdam, Goes en Antwerpen.

Bax Shop beveiligd en uitgerust door InVue en EAS-Resatec

LIEFDE VOOR MUZIEK

Bax Music wil laten zien wat liefde voor muziek écht betekent. In 2012 opende het zijn eerste muziekparadijs waar muzikanten, DJ’s en producers zich helemaal kunnen uitleven. Dit werpt zijn vruchten af, want steeds meer mensen vinden hun weg naar de Bax-winkels. Een schot in de roos: de cijfers zijn goed en ook de klantentevredenheid stijgt evenredig mee.

EXPERTISE EN VRIJHEID

Kennis en expertise vinden ze bij Bax Music heel belangrijk, zo maak je het verschil ten opzichte van andere (online) spelers. Het geven van achtergrondinformatie leidt ertoe dat klanten een gedegen keuze maken en na aanschaf het meeste uit hun instrumenten en gear kunnen halen.

Daarnaast krijgen klanten de vrijheid om producten te testen en hun eigen ding te doen in de winkel. Jammer genoeg brengt dit ook meteen een nadeel met zich mee: los te gebruiken producten zijn zeer interessant voor winkeldieven. Een gedegen oplossing diende zich aan.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Bax Shop beveiligd en uitgerust door InVue en EAS-Resatec

FLEXIBEL BEVEILIGD, VLOT TE GEBRUIKEN

Headphones en microfoons bevinden zich meestal in een aparte luisterruimte, waar klanten het product op eigen tempo kunnen ontdekken. In deze afdeling loopt er vaak geen verantwoordelijke langs. Hier staat beleving centraal.

“Klantentevredenheid, dat loont. Een 9,3 in plaats van een 9,2 op Trustpilot vinden we belangrijker dan een extra ton omzet.” – Nathanael Bax, oprichter

Net daarom heeft EAS-Resatec de producten beveiligd met een flexibel kabelsysteem. De toepassing blijft dus actief en de muziekproducten kunnen nog steeds vrij worden uitgetest.

“Je wil natuurlijk dat klanten producten kunnen vastnemen, voelen en uittesten. Dat bevordert simpelweg je verkoopcijfers. De InVue-producten laten dit allemaal toe, waardoor zijn ze de ideale beveiligingsoplossing zijn.” Roland Linting, Accountmanager Open Display Solutions

Bax Shop beveiligd en uitgerust door InVue en EAS-Resatec
Bax Shop beveiligd en uitgerust door InVue en EAS-Resatec

Combinatie van verschillende systemen

S2865

Dit lijnalarmsysteem zit verwerkt in het meubel, waardoor enkel de kabels zichtbaar zijn. Door de beveiliging te verankeren in het meubel wordt het winkeldieven extreem moeilijk gemaakt. De systemen kunnen gemakkelijk centraal worden uitgeschakeld dankzij de intelligente OneKEY-oplossing.

IR Cable Lock

De Cable Lock is de enige hard tag op de markt die niet door magneten kan worden verslagen. Het is daardoor de perfecte oplossing om de losse items zoals gitaren in de Bax-winkel te beveiligen.

ZIPS

Tot slot werden Zips geïntegreerd in de winkelpunten om de vaak prijzige draaitafels en mengpanelen stevig uit handen van winkeldieven te houden.

Ook op zoek naar degelijke winkelbeveiliging? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bax Music

BE: https://www.bax-shop.be/nl

NL: https://www.bax-shop.nl 

Winkel België

  • Paleisstraat 119, 2018 Antwerpen

Winkels Nederland

  • James Wattstraat 71a, 1097 DL Amsterdam
  • Pascalweg 157 – 159, 3076 JN Rotterdam
  • Olympiastraat 4, 4462 GG Goes

Bax Music is klant bij Resatec voor