Building Depot

Building Depot is de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot één van de grootste retailers van Curaçao. Met een breed productaanbod aan bouwmaterialen, elektronica en winkelinrichting scoort de onderneming goed op het tropische eiland.

Om het succes te meten en de bezoekersstroom te reguleren tijdens COVID-19, werd gekozen voor de intelligente, geconnecteerde people counters van Cross Point.

Opening van het nieuwe complex

Nadat de vorige vestiging in 2013 helemaal in de as werd gelegd na een zware brand, besloot het management om een nieuw, gigantisch gebouw neer te zetten in Zeelandia.

Anderhalf jaar later werd het nieuwe complex met grote vreugde geopend, in aanwezigheid van vooraanstaande politici en investeerders.

Het nieuwe concept bleek een schot in de roos bij de plaatselijke bevolking. Met brede gangpaden, een ledengedeelte en diverse servicepunten is de winkelervaring uitmuntend te noemen. Er is ook een restaurant dat lokale gerechten serveert en er is zelfs een indoor-speelpark voor kinderen.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Building-Depot- Resatec

Inzicht krijgen in bezoekersaantallen

De drukte in de winkel en de groeiende omzetcijfers, wekten de interesse bij het management om cameracounters te installeren bij de in- en uitgangen van het winkelcomplex.

De grootste outletstore van Curaçao is met zijn 12.000m² een enorme trekpleister op het eiland. Dankzij de inzet van alle partijen – Building Depot, EAS-Resatec en de lokale installateur – werd de vestiging voorzien van klantentellers.

De plaatsing van de tellers werd tot in het detail uitgewerkt en een gedetailleerd projectplan werd bezorgd bij een lokaal installatiebedrijf. Zo werd de installatie tot in de puntjes verzorgd.

Een mooi staaltje projectmanagement op vele kilometers van huis maar toch dichtbij!

Building Depot is klant bij Resatec voor