CameraNU.nl

Dé foto- en videospecialist van Nederland worden, dat gebeurt niet zomaar. Sinds 2003 groeit CameraNU.nl op een gestage, solide wijze naar de top. Dit jaar werden trots de deuren geopend van hun vijfde winkel in het Hoge Noorden; Groningen.

CameraNU_Resatec_InVue_SmartLocks

Met een team van meer dan 100 gepassioneerde en gespecialiseerde werknemers worden klanten goed begeleid tijdens de aankoop van hun nieuwe camera. Op deze manier kan zowel de beginner als de professional vlot aan de juiste producten geholpen worden.

Om de verkoop in de nieuwe vestiging in Groningen te ondersteunen, werd gekozen voor de ingebruikname van InVue Smartlocks voor alle vitrines op de winkelvloer.

Lees hieronder verder.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

CameraNU_Resatec_InVue_SmartLocks

1 sleutel voor alle sales activiteiten

Geen bos sleutels meer op de winkelvloer te Groningen. Met de OneKEY openen de werknemers alle sloten waartoe ze bevoegdheid hebben. De sleutels geven een signaal indien een vitrine na gebruik niet correct is gesloten. Zo blijven de camera’s, lenzen en accessoires gevrijwaard van diefstal.

De InVue OneKEY kan tevens worden gebruikt voor het bedienen van InVue alarmensystemen welke ingezet kunnen worden voor het beveiligen en opladen van foto- en videocamera’s in ‘open display’.

CameraNU_Resatec_InVue_SmartLocks

Duidelijk inzicht in de prestaties op de winkelvloer

Door toepassing van de gratis Access Manager Light software is het tevens mogelijk om in te zien wanneer een vitrine geopend is en wanneer/of deze is gesloten.

Hier komt nuttige informatie uit voort. Bijvoorbeeld:

  • Van welke merk worden de producten het meest aan de klant getoond?
  • Hoe vaak gaat een vitrine open alvorens er een verkoop plaatsvindt?

Wilt u ook afscheid nemen van uw bos sleutels of wilt u graag inzicht verkrijgen in de prestaties op de winkelvloer? Neem vandaag nog contact met ons op!

CameraNU.nl is klant bij Resatec voor