C.P. Company

Winkels in Milaan en Beijing. Nu ook een flagshipstore in Amsterdam. Londen, Parijs en Seoul staan de komende maanden ook nog op de planning. De exclusieve Italiaanse modeketen C.P. Company heeft grootse plannen.

C.P. Company rekent op de beveiliging van EAS-Resatec in Amsterdam
C.P. Company rekent op de beveiliging van EAS-Resatec in Amsterdam
CP Company Amsterdam

Mannenkledingmerk C.P. Company opende in het tweede kwartaal van 2020 zijn unieke flagshipstore in Amsterdam. De eerste winkel op Nederlandse bodem. Toch is het merk hier al goed bekend. Naast de huidige twee brandstores heeft C.P. Company meerdere shop-in-shops en wereldwijd duizend verkooppunten; o.a. bij de Bijenkorf.

“Ook onze webshop, beschikbaar in 8 talen, doet het goed. Het online gegeven is goed voor vijf procent van onze totale omzet.” – Lorenzo Osti, CEO

Volgens de Italiaanse media groeit het bedrijf in een recordtempo. Sinds de overname door Tristate Holdings in 2015 noteert het bedrijf een jaarlijkse groei van 40%. De succesformule? Exclusiviteit. Het merk richt zich op streetwearkleding voor mannen en jongens. De producten worden per item geverfd, waardoor geen een wassing hetzelfde is.

“Het bekendste item van hun collectie is wellicht de ‘Goggle Jacket’ waarin een grote bril is verwerkt in de capuchon van de jas. Innovatieve producten zonder dat het uiterlijk extravagant wordt, dat mag je verwachten bij C.P. Company.” – Fashion United Nederland

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

C.P. Company rekent op de beveiliging van EAS-Resatec in Amsterdam
C.P. Company rekent op de beveiliging van EAS-Resatec in Amsterdam

Exclusieve kleding. Grondige beveiliging.

In de Leidsestraat 23 te Amsterdam verkoopt men de meest exclusieve kledingstukken van het merk. Om de derving tot een absoluut minimum te beperken, werden de FORTUS-antennes geïnstalleerd.

De geïntegreerde bezoekertellers in de antennes genereren hands-on rapporten die op afstand inzichtelijk zijn. Zo heeft het Italiaanse management steeds een duidelijk zicht op de prestaties van de Amsterdamse winkel en de invloed van marketing campagnes. Een belangrijke factor bij het uitbouwen van internationale ambities.

“EAS-Resatec mag opnieuw een belangrijke retailer uitrusten met de benodigde systemen. Samen met Cross Point zijn we klaar om gezamenlijk de expansie aan te gaan.” – Frank Lucas Luyckx, beveiligingsadviseur

Bent u zelf ook op zoek naar winkelbeveiliging? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis offerte.

C.P. Company is klant bij Resatec voor