De Bibliotheek Eindhoven

De Bibliotheek Eindhoven verandert net zoals de maatschappij continu mee. Met het oog op de toekomst investeert de bibliotheek meer dan ooit in digitalisering en virtual reality. En daarvoor rekende men op EAS-Resatec!

Bibliotheek Eindhoven rekent op de S3000 van Resatec/InVue

“De bibliotheek bestaat al meer dan honderd jaar maar onze visie is eigenlijk nog steeds dezelfde: een gelegenheid scheppen waar iedereen de middelen kan vinden voor verdere ontwikkeling en voor ontspanning.”

Met duidelijke programmalijnen en een uitgebreid beleidsplan profileert De Bibliotheek Eindhoven zich steeds meer tot de Bibliotheek van de Toekomst. En dat is geen toeval want de stad Eindhoven werd onlangs nog uitgeroepen tot “the world’s smartest region”. Een eretitel die men met enige trots hooghoudt. In een regio met uitgebreide ambities staat het delen en vergaren van kennis centraal.

Net daarbij speelt De Bibliotheek Eindhoven een sleutelrol. Door slim gebruik te maken van digitale en innovatieve mogelijkheden, stimuleert én faciliteert men bezoekers om zich te ontwikkelen en/of plezier te beleven. En ook dat laatste is belangrijk want tenslotte brengen alle mediavormen een zekere vorm van wijsheid. Ze stimuleren het denken, het logisch redeneren  en vergroten de verbeeldingskracht.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Bibliotheek Eindhoven rekent op de S3000 van Resatec/InVue

Met de S3000 van Resatec/InVue speelt De Bibliotheek Eindhoven in op de behoeften en interesses van de nieuwe generatie(s).

Draadloze beveiliging. Top-notch customer experience.

  • Dankzij de geïntegreerde oplader is de VR-bril altijd opgeladen
  • De robuuste behuizing beschermt het product in alle omstandigheden tegen schade
  • Het draadloze systeem laat gebruikers toe om vrij te bewegen
  • Met een perimeter zet de S3000 een gebied af waarin de gebruiker vrij kan navigeren. Wordt er buiten de perimeter getreden? Dan gaat het alarm meteen in werking. Zo krijgen mensen met slechte bedoeling geen kans!

Stoomt u zich net zoals De Bibliotheek Eindhoven ook klaar voor de toekomst? Reken dan op Resatec! Neem vrijblijvend contact met ons op.

De Bibliotheek Eindhoven

De Bibliotheek Eindhoven is klant bij Resatec voor