Dstrezzed

Een monumentaal pand in Arnhem krijgt het logo van Dstrezzed boven de deur. De herenmoderetailer opent in de Ketelstraat zijn achtste vestiging op Nederlandse bodem.

dstrezzed_arnhem - EAS-Resatec

Bezoekers goed verwelkomen

Retailers die erin slagen om hun online én offline verkoopkanalen naadloos op elkaar af te stemmen doen het beter dan hun concurrenten. Daarom opent Dstrezzed nieuwe winkels op strategische locaties. Dstrezzed Arnhem is ook de eerste winkel die haar deuren opent met een nieuw concept, waarbij ‘je thuis voelen’ centraal staat. 140m² aan winkelplezier, met de nieuwste collectie én de net gelanceerde eigen schoenenlijn van Dstrezzed. De warme tinten en materialen verwelkomen klanten op een rustige, stijlvolle manier.

Lees hieronder verder.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

NEXUS RF30 Black Cross Point - Dstrezzed Arnhem

Deze look & feel werd ook opgedragen aan Resatec, de leverancier van diverse beveiligingstechnieken. Met de NEXUS AM30 Black wordt gekozen voor een steel look antenne die prachtig staat in de entree. Met de fraaie advertising panels zijn deze detectiepoorten veel meer dan een antidiefstalbeveiliging; het is een ware eye-catcher. Daarnaast zijn de NEXUS antennes voorzien van geïntegreerde sensorsets ten behoeve van een online bezoekerstelsysteem dat werd gekoppeld met het kassasysteem.

Gebruik van hybride tablet-kassasysteem

Dankzij een krachtig retail kassasysteem met slimme e-commerce software wordt het afrekenproces volledig beheerd met één tool. De InVue CT150 biedt een flexibel kassasysteem dat ook mobiel op de winkelvloer ingeschakeld kan worden.
Eén van de meest voor de hand liggende voordelen van het gebruik van tablets in de winkel is het vermijden van wachttijden bij de kassa. De meeste retailers zijn reeds getuige geweest van gefrustreerde klanten die de winkel verlaten omwille van het beperkte aantal geopende kassa’s (vooral tijdens vakanties of uitverkoop) zonder iets te kopen. Wanneer meer van uw verkoopmedewerkers transacties overal in de winkel kunnen voltooien, verbetert dit de betalingservaring voor klanten aanzienlijk.

CCTV Dstrezzed Arnhem

Camerabewakingssysteem

Natuurlijk wordt de winkel ook in de gaten gehouden middels een geavanceerd camerabewakingssysteem. Er wordt met Full HD beelden haarscherp vastgelegd wat er gebeurt en bij calamiteiten kan op afstand worden ingelogd.

Inbraakbeveiliging

Ook op de momenten dat er niemand in het pand aanwezig is wordt middels een geavanceerd inbraakbeveiligingssysteem de zaak beveiligd. Vaak is dit een vereiste van de verzekeringsmaatschappij maar het geeft natuurlijk ook een gevoel van rust als men weet dat je je daar niet meer druk over hoeft te maken.