Edisac

referentie_edisac_handtassen-beveiliging-dame-in-winkel

Geen kat in een zak… voor Edisac!

Resatec is al jarenlang een betrouwbare partner van Edisac. Voor de beveiliging van de nieuwste winkel contacteerde de handtassenketen ook andere leveranciers. Toch kozen ze opnieuw voor Resatec.

Voor de beveiliging van hun tiende winkel, in Antwerpen, hield Edisac een vergelijkende studie en gaven ze andere spelers in de markt de kans een offerte uit te brengen. Hun keuze viel uiteindelijk opnieuw op Resatec. De redenen? Resatec heeft de smalste antennes of poortjes, slechts 16 cm breed, met een uniek design. Zij konden de antennes bovendien in de kleuren van de winkel schilderen én een geïntegreerde klantenteller aanbieden.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

referentie-edisac-antidiefstal-poortjes_3

Waardevolle cijfers

Edisac’s personeel kan de klantentelling in de winkel raadplegen via een schermpje met de ‘realtime’-tellingen, de tellingen van dat ogenblik zeg maar. Daarnaast krijgt het management van Edisac ook dagelijks, wekelijks of maandelijks rapportagemails.

“Deze cijfers zijn heel waardevol,” vindt winkelverantwoordelijke Véronique De Lee. “We kunnen er onze werkuren en lunchpauzes op afstemmen. Je weet wanneer de piekuren zijn en kunt ook zien dat de piek op bepaalde dagen van de week vroeger of later ligt dan op andere dagen. Bovendien kun je de bezoekersgegevens vergelijken met die van het jaar ervoor. Of je kunt er trends uit aflezen, bijvoorbeeld of het aantal pogingen tot diefstal in stijgende of dalende lijn gaat.”

Intelligent en esthetisch

Wat de winkelverantwoordelijke ook handig vindt, is het feit dat de poortjes twee verschillende signalen geven: één als iemand binnenkomt met een tag of label van een andere winkel die nog niet gedeactiveerd is, en een ander signaal voor wie naar buiten stapt met de eigen beveiligde en niet betaalde koopwaar.

Naast de klantentelling was ook het design van de poortjes van groot belang.

Discretie vereist

“De ingang van onze winkel is vrij open en we wilden niet dat het beveiligingssysteem zou opvallen. Deze poortjes zijn heel discreet, goed geplaatst en ze nemen het zich op de winkel niet weg. We hebben er ook grijskleurig papier kunnen inschuiven – dezelfde kleur als de muur erachter – waardoor ze nog minder opvallen.” – Véronique De Lee

Extra service

De installatie van het systeem is heel vlot verlopen. Edisac apprecieerde het dat Resatec in de hectische periode vóór de opening is komen checken of alles goed verliep en toen kort heeft uitgelegd hoe het systeem functioneert. “Eens iedereen goed is ingewerkt, mogen we Resatec contacteren voor uitgebreidere instructies over de beveiliging. En van die extra service zullen we graag gebruik maken!”

www.edisac.com

Bekijk gelijkaardige referenties