Flexibeler verkopen: Only for Men zet tablet in als kassa

Naast EAS, klantentelling en RFID kiest Only for Men nu ook mobiele tablets op de winkelvloer. Met deze integratie vormen ze een all-in klant van EAS-Resatec! Met deze nieuwe technologieën zenden ze een krachtig signaal uit naar fashion retailers in Nederland. Only for Men is klaar voor de toekomst!

We noteerden het al in ons vorige artikel.

Het totaalconcept bestaat, naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken, uit véél meer. Only for Men streeft ernaar de meest spraakmakende winkelketen van Nederland te zijn. Met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en gespecialiseerd personeel zorgt Only for Men ervoor dat de moderne man op een duidelijke, ongedwongen en efficiënte manier aangesproken wordt.

Sneller afrekenen

De integratie van de CT300 tablet helpt Only for Men de winkelervaring van haar klanten te verbeteren. Via de iPad kunnen medewerkers het betalingsproces naar de klant brengen. De systemen zijn namelijk compatibel met de toonaangevende betalingsoplossingen, waarmee u creditcards en betaalpassen kunt accepteren.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Tablets bij Only for Men
Tablets bij Only for Men

Flexibeler verkopen

Only for Men kiest in zijn Nederlandse winkels voor de CT300 van Resatec/InVue. Deze complete tabletoplossing maakt het mogelijk om de tablet flexibel in te zetten; als kassa, maar tevens ter ondersteuning van de verkoop op de winkelvloer. De USB-poorten bieden de mogelijkheid om bijvoorbeeld barcode en/of RFID scanners en een bon-printer aan te sluiten.

Eén van de meest voor de hand liggende voordelen van het gebruik van tablets in de winkel is het vermijden van lange wachttijden aan de kassa. De meeste retailers zijn reeds getuige geweest van gefrustreerde klanten die de winkel verlaten omwille van het beperkte aantal geopende kassa’s (vooral tijdens vakanties of uitverkoop) zonder iets te kopen. Wanneer meer van uw verkoopmedewerkers transacties overal in de winkel kunnen voltooien, verbetert dit de betalingservaring voor klanten aanzienlijk.

Tablets bij Only for Men

Het mag gezien worden

Hybride tablet-kassasystemen zijn aantrekkelijk en chic, maar ze bieden meer dan alleen een mooi design. Deze oplossingen zijn perfect voor kleine check-outs, pop-upwinkels of andere ruimtes waar de ruimte beperkt is. Hybride tablet-kassasystemen hebben een kleine, praktische voetafdruk die niet elke centimeter van het meubel in beslag neemt, dus er is ruimte om impulsaankoopartikelen en cadeaubonnen weer te presenteren.

Flexibeler verkopen: Only for Men zet tablet in als kassa is klant bij Resatec voor