Fred Perry

Fred Perry - winkeldiefstalbeveiliging - Resatec

“Advantage Fred Perry”, dankzij Resatec

Het Britse streetfashion-label Fred Perry – dat zijn oorsprong vindt in het verre tennisverleden van zijn oprichter – opende onlangs een eerste Belgische vestiging, in Antwerpen.

Om in de strijd tegen winkeldieven én wat betreft de verkoopscijfers meteen in het voordeel te zijn, vertrouwen zij op de safety en service van Resatec.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Doeltreffend beveiligd

De winkel is doeltreffend beveiligd met de klassieke poortjes in combinatie met labels op de kledij. Maar wat storemanager Véronique ook op prijs stelt, is de klantenteller die in dit systeem geïntegreerd is.

“Dit is echt handig,” vindt zij, “Je kunt de bezoekerscijfers bijvoorbeeld vergelijken met die van de weken ervoor, en je kunt ook perfect nagaan wanneer de piekuren zijn. Zo blijkt het bij ons tussen 15 en 16 uur het drukst te zijn. Op basis daarvan zorgen wij dat er op dat tijdstip altijd voldoende personeel in de winkel is.”

DIENST-NA-VERKOOP

Ook de dienst-na-verkoop van Resatec vindt Véronique tiptop.

“Er zaten wat foutjes in de klantentelling maar toen we dit meldden heeft Resatec onmiddellijk techniekers gestuurd. Die hebben het nodige gedaan zodat het systeem nu feilloos werkt. De accountmanager is zich ook komen voorstellen, en zij heeft mij verzekerd dat ik haar altijd mag bellen als ik vragen zou hebben. Zij heeft ons ook praktische adviezen gegeven om diefstal tegen te gaan. Ik ben dus zeer tevreden over onze samenwerking met Resatec!”

www.fredperry.com

Fred Perry is klant bij Resatec voor