Hart Beach | Scheveningen

Aloha! Je bent meer dan welkom bij de Hart Beach Quicksilver Surfschool, op het strand van Scheveningen!

Dit is niet alleen dé surfspot waar je leert surfen, je gear kan huren of een warme douche neemt nadat je in het water bent geweest. Je kan hier ook terecht voor de aankoop van je materiaal. Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf Hart Beach Surfshop gevestigd in Surf City Scheveningen.

referentie_hart-beach_scheveningen_surfschool_antidiefstal-poortjes-beveiliging referentie_hart-beach_scheveningen_surfschool_overzicht-winkel

De specialismes van Hart Beach zijn het golfsurfen, de surfspullen en de hele lifestyle die het golfsurfen met zich meebrengt. Met de webshop, de surfwinkel, de surfschool en het evenementenbureau wil Hart Beach jong en oud, beginner en gevorderde, meeslepen in de wereld van het golfsurfen.

Echter, van de vrijheid van Hart Beach wordt ook wel eens misbruik gemaakt. En om dat binnen de perken te houden en te monitoren heeft Hart Beach de hulp van EAS-Resatec ingeroepen.

Na intensief overleg en advies werd door EAS-Resatec, specialist in winkeldiefstalbeveiliging en winkelmanagement, een geavanceerd camerabewakingssysteem voor het hele complex en artikelbeveiliging voor de shop geïnstalleerd. De camera’s nemen de beelden 24/7 op en bij calamiteiten is het systeem ook op afstand te raadplegen. De speciale infrarood camera’s genereren ook beelden bij volledige duisternis! Na intensief overleg en advies werd door EAS-Resatec, specialist in winkeldiefstalbeveiliging en winkelmanagement, een geavanceerd camerabewakingssysteem voor het hele complex en artikelbeveiliging voor de shop geïnstalleerd.

Hiermee worden uw spullen en die van Hart Beach goed in de gaten gehouden en de wetenschap dat ’s avonds na sluiting de zaak niet onbeveiligd wordt achtergelaten, biedt een veilig gevoel. De alarmpoortjes in de surfshop zijn geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de klant niet “vergeet” zijn uitgezochte spullen ook af te rekenen…

www.hartbeach.nl

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Hart Beach | Scheveningen is klant bij Resatec voor