Kindermodehuis

SUITE 16 opende op 10 februari zijn deuren. De ideale shop voor gezinnen met kinderen!

Kindermodehuis - Resatec
Kindermodehuis - Resatec
Kindermodehuis - Resatec
Kindermodehuis - Resatec

In september 2011 zag babyspeciaalzaak SUITE baby, kids & home in Mijdrecht het licht. Met maar liefst 850m² vinden kersverse mama’s en papa’s alles wat ze nodig hebben. Het industriële pand waarin de winkel zich huisvest biedt een ruim assortiment aan kleding, meubels, kinderwagens, autostoelen, flessen enzovoort.

Kinderen blijven natuurlijk niet klein. Mede hierom werd in 2014 besloten om het assortiment uit te breiden met kinderkleding t.e.m. 10 jaar. Zo vindt u hier allerlei leuke artikelen voor uw kinderen en op deze manier doet de onderneming ook aan cross-selling. Shoppen voor de baby betekent meteen wat nieuwe kleertjes voor het oudere broertje of zusje.

Ook op het vlak van omnichannel zet het Kindermodehuis grondig in. In 2015 werd met veel zorg de nieuwe webshop opgestart. Online of in de winkel? De klant vindt steeds wat hij/zij zoekt.

Op zaterdag 10 februari jongstleden is de nieuwste winkel geopend: “SUITE16”. In deze winkel legt men de focus op de echte tienermerken. Een gezin met kinderen kan vanaf nu voor elke leeftijdscategorie terecht bij hèt Kindermodehuis!

Ook voor deze nieuwe winkel heeft huisleverancier Resatec de stijlvolle Nexus Optima Black alarmpoortjes geleverd, die mooi opgaan in de look & feel van de onderneming. Tevens zijn deze alarmpoortjes voorzien van het logo om de herkenbaarheid te vergroten. Desgewenst kunnen de logo’s vervangen worden voor periodieke uitingen. Denk hierbij aan acties met specifieke producten, sale en andere aangelegenheden.

Om de zaak te kunnen monitoren is natuurlijk ook een camerasysteem geïnstalleerd.

Maak een afspraak met onze beveiligingsexpert.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Kindermodehuis is klant bij Resatec voor