Livera Den Haag

Na een grondige verbouwing van een maand opende Livera aan de Frederik Hendriklaan 273 in Den Haag op 21 oktober, met een leuke openingsactie, weer haar deuren. Zowel het interieur als de pui zijn volledig vernieuwd.

Livera Den Haag - Resatec

Nieuw winkelconcept met Resatec

De winkel is verbouwd volgens een geheel nieuw winkelconcept waarmee er een heel breed publiek wordt aangetrokken.

Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen”, aldus Ruud Jacobse, directeur van Livera. “We weten dat niet alle vrouwen het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. Vanaf 21 oktober heten we alle vrouwen welkom in onze vernieuwde winkel, zorgen we dat zij zich op hun gemak voelen en zoeken onze gepassioneerde winkelmedewerksters mee naar het juiste merk, maat en pasvorm”.

Met een integratie van het MODUS artikelbeveiligingssysteem, inbraak- en camerabeveiliging worden calamiteiten tijdens én na de openingsuren vermeden.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Livera Den Haag - Resatec

Een begrip in Nederland

Livera biedt zijn klanten een nieuwe collectie met onder andere een mooie lingerie set of een fijne pyjama. Daarnaast heeft Livera eigen mooie merken zoals Chantelle, Passionata, Femilet en ook een aantal andere A-merken. Livera wil dit najaar weer gezien worden met de veel kleurrijke lingerie sets, kimono’s en comfortabele loungesets. Verder is het mogelijk om niet alleen uw perfecte BH met de juiste pasvorm aanschaffen, maar ook voor in de decembermaand leuke cadeaus te kopen.

Bent u als ondernemer ook op zoek naar een anti-diefstalsysteem? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Livera Den Haag is klant bij Resatec voor