Marc Cain Store

Op 14 december 2017 opende Jeroen Beekman Mode trots zijn Marc Cain Store in Haarlem. Met één van de beste webshops in Nederland en reeds vijf fysieke winkels presteert Jeroen Beekman sterk. Om de groei te bewerkstelligen en derving te beperken rekent men steevast op EAS-Resatec.

Marc Cain Store in Haarlem - EAS-Resatec
Marc Cain Store in Haarlem - EAS-Resatec
Marc Cain Store in Haarlem - EAS-Resatec
Marc Cain Store in Haarlem - EAS-Resatec

Jeroen en Iris Beekman startten in 2002 met 2 winkels. In 15 jaar tijd is Jeroen Beekman Mode uitgegroeid tot een vaste waarde in het retail landschap.

In hun multibrand stores merkten ze het succes op van het kwalitatieve Marc Cain. Meteen de juiste aanzet om daar een winkel aan toe te wijden. De winkel ligt aan de zuidkant van het centrum in Haarlem en is vlot bereikbaar met de auto.

Samen met het winkelpersoneel straalt men steeds dezelfde passie voor damesmode en klantvriendelijkheid uit naar de buitenwereld. Zo wil men het online succes ook doortrekken in de fysieke stores.

De beveiliging van de Marc Cain Store in Haarlem bestaat uit de voorziening van detectiepoortjes bij de uitgang. Passeert een dief tussen de poortjes? Dan produceren deze een visueel en sonoor alarm. De detectiepoortjes van EAS-Resatec kunnen in no-time voorzien worden van het merkimago. Zo gaan de beveiligingssysteem mooi op in de look & feel van de onderneming. En natuurlijk worden de bezoekers van deze prachtige winkel ook geteld door een in de alarmpoortjes geïntegreerd bezoekerstelsysteem.

Bent u op zoek naar een Marc Cain Store? Spring hier dan zeker even binnen!

Gaat uw onderneming 2018 in met een veilig gevoel? Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen of vraag meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Marc Cain Store is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
Moscow - EAS Resatec
logo nikkie