Omoda | Amersfoort

Omoda is een familiebedrijf, opgestart in 1876. De passie voor schoenen is er dus niet zomaar ontstaan maar komt voort uit een rijke familiehistorie. Vandaag telt Omoda 16 winkels, waarvan 15 in Nederland en 1 in dé modestad van België, Antwerpen.

Met meer dan 200 merken vindt iedereen hier de juist schoen. Ook voor tal van trendy accessoires (zoals lederwaren, sokken, sjaals, telefoon- en tablethoesjes) kan je terecht bij Omoda.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

EAS – RESATEC installeerde in alle 16 filialen de NEXUS antidiefstalpoortjes. In de winkel in Amersfoort werden recent de allernieuwste FORTUS detectiepoortjes geplaatst. Daarnaast werd er ook camerabeveiliging geïnstalleerd met een Full HD beeldweergave, omdat sommige dieven met beveiligde artikelen uit de winkel lopen en het detectiesignaal negeren.

Naast de 16 winkels beheert Omoda sinds 2007 ook een tot in de puntjes afgewerkte webshop waar alle artikelen in opgenomen zijn. Met 30 dagen bedenktijd, gratis retour en betaling na ontvangst, beschikt de site over mooie troeven om online shopping aangenaam te maken voor de klant.

http://www.omoda.nl

http://www.omoda.be

 

Omoda | Amersfoort is klant bij Resatec voor