Pokéfamily Utrecht

Pokémon winkel lokt duizenden mensen

Door de succesvolle eerste winkel is het nu tijd voor uitbreiding bij de Pokéfamily. De populaire Pokémon kaarten krijgen een nieuw onderkomen in shoppingcenter Overvecht in Utrecht. Resatec zorgt ervoor dat deze nieuwe winkel optimaal beveiligd is.

“Het is zo’n beetje een jongensdroom, die hier gerealiseerd wordt” zegt Vincent Van Os.

Samen met mede-ondernemers Ruben Stolk en Koen Jappes is hij midden in coronatijd in een onzeker gat gesprongen. De huidige winkel is verdubbeld in winkeloppervlakte ten opzichte van het vorige pand. In die nieuwe winkel, ontworpen door Koen, staan levensechte hologrammen met Pokémonfiguren en een uitpaktafel met camera’s waar bezoekers hun gekochte kaartensets kunnen bekijken.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Populariteit Pokémon stijgt weer

De laatste tijd nam de hype rond Pokémon weer enorm toe, dat vertaalde zich ook in de prijs. In de winkel liggen sets van tien kaarten waar je vroeger 3 gulden voor betaalde, die nu 900 euro kosten.

“Mensen komen niet alleen hierheen om te kopen, maar vooral ook voor de beleving.” vertelt Vincent Van Os.

Er zijn zelfs pakketten waar je voorheen 100 gulden voor neertelde, die nu 300.000 à 400.000 euro waard zijn. Zeldzame kaarten zijn honderdduizenden euro’s per stuk waard. Het tekent de populariteit van Pokémon. Die populariteit zorgt ook voor ongewenste aandacht in de vorm van dieven. Voor die ongewenste aandacht te voorkomen schakelden ze het professioneel advies van Resatec in. Aan de ingang werden antidiefstalpoortjes geïnstalleerd en er werd ook gebruik gemaakt van onze kwalitatieve camera oplossingen.

Ben jij ook op zoek naar een totaal oplossing voor jouw winkel? Contacteer ons dan hier.

Pokéfamily Utrecht is klant bij Resatec voor