PRFM

Parfum kopen bij PRFM doet u op een ander niveau dan dat u gewend bent. Het is een unieke ervaring waarbij u door middel van de PRFM ParfumFinder uw perfecte match kan vinden.

Achteraf kan u het flesje talloze keren laten bijvullen. Zo betaalt u alleen voor het parfum. Een duurzame en betaalbare oplossing die de parfumwereld op zijn kop zet.

Honderden mogelijkheden in 70 vestigingen

Van een klassieke geur tot een sportieve toets. Met een breed aanbod van geurbestandsdelen wordt er gestreefd naar de ultieme geurbeleving.

PRFM heeft een software applicatie ontwikkeld waardoor het vinden van uw ideale parfum een stuk eenvoudiger wordt. Op basis van uw favoriete geur of stijl en met de speciaal ontwikkelde vragenlijst wordt er een bijpassend parfum geadviseerd.

Resatec heeft een tabletoplossing geïntegreerd in het schap. Deze ruimtebesparende bevestiging op maat zorgt ervoor dat er een maximum aan producten gepresenteerd kan worden. Daarnaast is de tablet voorzien van een alarm waardoor diefstal wordt tegen gegaan.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Nodige flexibiliteit

De tabletoplossing biedt de nodige flexibiliteit; de klant of verkoper kan de tablet oppakken waardoor de selectie van parfums nog aangenamer wordt. Wanneer de tablet terug op de stand wordt geplaatst, laadt deze direct op.

Wilt u deze unieke ervaring ook delen met uw klanten? Neem dan contact met ons op omtrent onze tabletoplossingen.

Voor meer informatie over PRFM kan u terecht op hun website: https://www.prfm.nl/.

PRFM is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
Logo DA Van Zessen