Sportspecialist Sunny Camp

Sunny Camp is gespecialiseerd in running, hockey, tennis, outdoor, voetbal, fitness, wintersport, ballet, zwemmen, en nog veel meer. Ze staan in de regio bekend om het gedegen advies en de bijhorende service.

Sporthuis Sunny Camp laat zich gedegen beveiligen tegen winkeldiefstal - Resatec
Sporthuis Sunny Camp laat zich gedegen beveiligen tegen winkeldiefstal - Resatec

Steeds verder investeren

Continue wordt geïnvesteerd in kennis en apparatuur om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. U kunt er terecht voor op maat gemaakte zooltjes, voet- en loopanalyses, advies voor aanschaf van een hockeystick of tennisracket of een skischoen op maat. Voor uw skionderhoud kunt u terecht in de werkplaats en voor de hockeyers is er tegenwoordig een testbaan achter de winkel.

De winkel werd verder uitgebreid en kreeg een grondige facelift. Natuurlijk moest ook de beveiliging worden aangepast. Hiervoor is in overleg gekozen voor een nieuw artikelbeveiligingssysteem met de Modus AM30 antennes en een upgrade van het camerabewakingssysteem.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Sporthuis Sunny Camp laat zich gedegen beveiligen tegen winkeldiefstal - Resatec

Een facelift die gezien mag worden

Voor de beveiliging van de uitgebreide winkel werd er gekozen voor de Modus AM30. De MODUS kan ingezet worden in een AM (acoustomagnetische) of RF (radiofrequente) omgeving. Daarnaast beschikt het beveiligingssysteem over Smart Sensitivity Control. Dit resulteert in een excellente detectie en minder vals alarm in uitdagende winkelomgevingen. De optionele transparante panels geven deze antenne een superieure look en zijn een mooi uithangbord voor uw onderneming. Ze kunnen namelijk bedrukt worden met het logo of met commerciële boodschappen. Zo combineert u winkeldiefstalbeveiliging met een strakke look & feel.
Naast de Modus AM30 werd er ook nog gekozen voor een vernieuwd camerabewakingssysteem. Deze nieuwe systemen zorgen ervoor dat de sportspecialist nu optimaal beveiligd is.

Sportspecialist Sunny Camp is klant bij Resatec voor