Summum Woman

Amsterdamse nuchterheid met internationale allure, dat is waar Summum Woman voor staat. Vanuit de Nederlandse uitvalsbasis heeft het merk een sterke positie weten te bemachtigen op de Europese modemarkt.

Summum Woman Den Haag x EAS - Resatec

Sinds 1998 maken ze breed gevarieerde collecties waarmee vrouwen kunnen experimenteren en variëren in hun eigen stijl. Ze zetten zich met veel liefde in om kleding te ontwerpen waarin de vrouwen die de kleding dragen zich mooi voelen en er op hun best uitzien. Bij Summum Woman hebben ze ook hart voor de mensen die de kleding maken, voor dieren en voor de aarde. De manier waarop ze de kleding produceren heeft immers ook impact op hen.

Helder maar stoer

In de Summum Woman stores voel je je duidelijk op je gemak. De winkels zijn ruim en licht opgezet. “Een winkel moet uitnodigend zijn, zodat mensen niet alleen langskomen om te winkelen maar ook het gevoel krijgen dat ze gewoon even kunnen rondkijken.” Het winkelconcept is modern, vrouwelijk en toch een tikkeltje stoer.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

In stroomversnelling

Het merk zit echt in een stroomversnelling want met meer 300 onafhankelijke verkooppunten in binnen- en buitenland gaat het ontzettend hard. Volgens Summum zelf is de nieuwe Haagse winkel ‘Een must-stop in het koninklijk kwartier.’ EAS-Resatec beveiligde de entree van de winkel met de stijlvolle NEXUS Black in combinatie met geïntegreerde bezoekerstellers. Als de winkel straks weer open mag voor publiek (i.v.m. coronamaatregelen), dan wordt het management direct op de hoogte gehouden van de traffic in de winkel.

Summum Woman is klant bij Resatec voor