Top Interieur | Massenhoven

Meubelzaak Top Interieur wil winkelbeleving heruitvinden

Top Interieur opende onlangs een gloednieuwe meubelzaak in Massenhoven, de winkel met de grootste verkoopoppervlakte in België (ruim 22.000 m2)!

De zaakvoerders vonden dat een vernieuwing zich opdrong en maakten van de gelegenheid gebruik om de mooiste interieurwinkel van Europa te bouwen. Daar zijn ze bijzonder goed in geslaagd! Uniek is de open winkelbeleving, waarin alle interieurtendensen aan bod komen.

Er werden ‘stijlhuizen’ geïmplementeerd, er is een zeer uitgebreid keukenaanbod en je vindt er ook een ruime accessoiresafdeling. Voeg daarbij nog een volwaardig restaurant en de unieke winkelbeleving is een feit.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

referentie_top-interieur_massenhoven_artikelbeveiliging

Discrete winkeldiefstalbeveiliging

Om ervoor te zorgen dat de open winkelbeleving niet leidt tot meer winkeldiefstal koos het management voor een discrete maar efficiënte winkeldiefstalbeveiliging.

Resatec leverde plexiglazen “Maxus” antennes die de 240 cm brede inkom zonder probleem kunnen beveiligen met slechts twee antennes. De afdeling accessoires werd daarentegen voorzien van de nieuwste “Fortus” detectieantennes.

Cross Connect Access Point verbinding

Alle systemen werden via een “Cross Connect Access Point” met elkaar verbonden en gekoppeld met het internet. Daardoor heeft zowel het managementteam als de Resatec service-afdeling een permanent overzicht van de status en werking van de systemen.

Ook werden intelligente klantentellers in de antennes geïntegreerd. Deze bieden steeds een beeld van de toestroom van klanten en of zij bepaalde afdelingen hebben bezocht.

http://www.topinterieur.be/

Top Interieur | Massenhoven is klant bij Resatec voor