Van Duinkerken | Nijkerk

referentie_van-duinkerken_nijkerk_antidiefstal-poortjes-ingang-receptie referentie_van-duinkerken_nijkerk_buitengevel-sportwinkel

Goed uitgerust van start

Van Duinkerken Sport en Kamperen is dé winkel voor een actieve vrijetijdsbesteding. Wil je starten met hardlopen of op vakantie gaan met tent of caravan, je expeditie start bij van Duinkerken!

Met een brede collectie caravans, (voor)tenten en artikelen voor kamperen en sporten (outdoor & fashion) staat Van Duinkerken voor ‘goed uitgerust van start’.

Het is buitengewoon plezierig winkelen aan de Arkerpoort 1 in Nijkerk, in een winkel vol ontdekking, ontmoeting en beleving.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Fortus RF40 winkeldiefstalbeveiliging

De technische dienst van EAS-Resatec installeerde hier de “Fortus RF40” antidiefstalpoortjes ter beveiliging van de winkel en rustte die uit met geïntegreerde klantentelling. Via het “Cross Connect Access Point” worden de data van deze poortjes verstuurd naar de cloud.

De klantentelling registreert bij Van Duinkerken het aantal bezoekers en maakt daarbij een onderscheid tussen inkomende en uitgaande klanten. Door de “Analytics” software worden alle gegevens van de winkel in één dashboard gegoten.

Zo kan men bijvoorbeeld een overzicht krijgen van de drukste uren, wat zeer bruikbare informatie is om openingstijden en personeelsbezetting te verfijnen.

http://www.vanduinkerken.com

Van Duinkerken | Nijkerk is klant bij Resatec voor