Horeca

ipad-beveiliging-op-restaurant-commercieel-gebruik

Oplossingen voor horeca

In vergelijking met winkels moeten horecazaken vanzelfsprekend op een andere manier beveiligd en gemonitord worden.

Wij kunnen horecazaken (cafés, brasserieën, restaurants, hotels, bowlingzalen, speelzalen, discotheken en alle mogelijke cross-over gelegenheden) voorzien van de nodige tools om perfect het gedrag van klanten in kaart te brengen.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Camerabewaking voor horeca

Horecazaken hebben dikwijls een grote en onoverzichtelijke oppervlakte. Daardoor krijgt een dief of een vandaal soms te veel tijd om zaken te stelen of te beschadigen. Daarom is de plaatsing van een CCTV camerasysteem een goed idee.

Hiermee kunnen de medewerkers in real time meerdere delen van de zaak in de gaten houden, ook de eventuele buitenruimtes. De CCTV installatie kan namelijk ook weersbestendig uitgevoerd worden.

Indien er toch diefstal of beschadiging wordt vastgesteld, kunnen de opgenomen camerabeelden goed van pas komen om de dader te identificeren. Voor verzekeringsmaatschappijen is dat een belangrijk punt.

Maar eigenlijk begint de doeltreffendheid van een CCTV installatie al voor de opname, gewoon door het feit dat de camera’s duidelijk zichtbaar zijn en worden aangekondigd bij de ingang. Iemand met slechte bedoelingen denkt dan wel twee keer na. Personeel voelt zich hierdoor veiliger.

Ontdek onze camerabewaking systemen

Referentie-O'Learsys-bowling-klantentelling-aangepast

Klantentelling VOOR horeca

Klanten tellen is van onschatbare waarde in de horeca. Hoeveel klanten zijn er gemiddeld op donderdagavond tussen 19u en 20u? En wat betekent dat voor de openingsuren van het restaurant? En voor het aantal ingezette medewerkers?

In een volgende stap kan deze informatie gekoppeld worden aan de omzetten in die bepaalde uren/dagen, om te kijken wat de conversie is geweest: hoeveel klanten stonden voor hoeveel omzet? Het management kan de gegevens gaan analyseren met betrekking tot het te volgen beleid, de personeelsplanning of eventuele uitgevoerde marketing acties.

Klantentelling kan in de horeca zowel voorzien worden via stand alone klantentellers als via een camera boven de ingang.

Ontdek onze klantentelsystemen

Open Display voor horeca

Steeds meer horecazaken maken gebruik van tablets als digitale menukaarten. Voor de beveiliging en vlotte bedienbaarheid van deze tablets hebben wij tal van oplossingen in de Open Display lijn.

Ontdek onze Open Display producten

Ontdek onze productgroepen voor deze retailcategorie

Referenties

InVue NE150 Tablet Stand | Flexibiliteit en Innovatie | IntercityHotel Amsterdam Airport