Eddy’s Eindhoven

Wie kent Eddy’s in Eindhoven niet? Selfmade-man Eddy Kloes gaat geen uitdaging uit de weg en opende zonet zijn nieuwe winkel in het centrum van de Noord-Brabantse stad. Hoog tijd voor een babbel dus!

Eddy's Eindhoven - EAS Resatec - antidiefstal - detectiepoortjes - EAS
Eddy's Eindhoven - EAS Resatec - antidiefstal - detectiepoortjes - EAS
Eddy's Eindhoven - EAS Resatec - antidiefstal - detectiepoortjes - EAS

Het voormalige pand van Intersport aan de Nieuwe Emmasingel huisvest momenteel het prestigieuze Eddy’s. Met een oppervlakte van 1000m² koos zaakvoerder Eddy Kloes voor een modern en stevig winkelpunt.

Je had natuurlijk even goed een tweede vestiging kunnen openen?

Eddy: “Klopt. Maar soms moet je gewoon durven als ondernemer. Ik heb het altijd zelf gedaan, ook deze keer. Één grote winkel waar we het off- en online aspect kunnen combineren leek me de juiste beslissing. En ik krijg gelijk ook; het is hier ontzettend gezellig en druk tegelijk. Zowel dames als heren weten onze multibrand-winkel te vinden.

Je hebt zo je eigen visie op de zaken. Zo besliste je om 1/3e van de oppervlakte onbenut te laten?

Eddy: “Onbenut zou ik het niet noemen. Ik hou gewoon van open ruimtes. Zo houd je een goed overzicht op de zaak en kunnen klanten in alle vrijheid hun favoriete kledingstuk kiezen. In de toekomst wil ik steeds meer luxebrands gaan verkopen en daar hoort natuurlijk een bepaalde uitstraling bij.”

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Eddy's Eindhoven - EAS Resatec - antidiefstal - detectiepoortjes - EAS

Er zijn duidelijk heel wat investeringen gepaard gegaan met de opening van de nieuwe winkel.

Eddy: “Qua interieur ben ik echt all-in gegaan. Smoke glas, zwart eiken, hoogglans zwart/wit en cobra leder zijn een aantal basis elementen in het nieuwe verhaal geworden en geven de winkel een high fashioned uitstraling.”

Je bespaart ook helemaal niet op personeel.

Eddy: “Neen, dat mag je ook helemaal niet doen. Ik ben heus niet te koppig om te beseffen dat ik niet in elk vakgebied de specialist ben. Dat is ook helemaal geen probleem. Je moet gewoon het juiste personeel op de juiste plek zetten. Als ondernemer moet je altijd voor het beste gaan; de beste locatie, de beste systemen maar dus ook de beste mensen.”

Als ondernemer moet je altijd voor het beste gaan.

Eddy's Eindhoven - EAS Resatec - antidiefstal - detectiepoortjes - EAS
Eddy's Eindhoven - EAS Resatec - antidiefstal - detectiepoortjes - EAS

Zo lanceerde je onlangs zelfs je eigen app!

Eddy: “Ja, die is nog niet zolang geleden officieel gelanceerd in de AppStore! Je moet die hele digitalisering niet gaan zien als een bedreiging maar gewoon als een opportuniteit. Het investeren in zo’n grote winkel loont enkel als je er ook de nodige visibiliteit aan kan koppelen. Daarom zetten we hard in op Instagram en Facebook. We hebben al meer dan 80.000 volgers!”

Ook in de winkel biedt je jouw klanten een online ervaring.

Eddy: “Met deze digitale borden kunnen klanten gelijk de nodige kledingstukken kiezen. Lekker handig!”

Met sociale media open ik een extra deur. Het is het ideale middel om ook na de openingsuren in contact te blijven met je klanten.

Eddy: “Je moet je als ondernemer niet gek laten maken in dit wereldje. ik sta er elke dag vol vertrouwen in eigen kunnen en steeds met de glimlach. Als jij een winkel binnenloopt en je wordt enthousiast begroet, dan ben je toch ook veel meer geneigd om iets te kopen? Je moet niet de hele dag zitten wachten tot er een klant langskomt, je moet ze iets te bieden hebben.”

Eddy's Eindhoven - EAS Resatec - antidiefstal - detectiepoortjes - EAS
Eddy's Eindhoven - EAS Resatec - antidiefstal - detectiepoortjes - EAS

Je haalde het daarnet zelf al aan, je wil overal de beste in zijn. Was dat ook de reden dat je koos voor onze Concept Tag?

Eddy: “Ja, precies. Ik heb dat met alles, van koffieapparaat tot beveiligingstag. Alles moet gewoon in orde zijn en goed werken. Dat verwachten klanten ook van ons.”

Ik heb nog geen enkele tag teruggevonden op de grond. Het beste bewijs dat de tag zijn werk doet.

Daarnaast heb je ook een primeur. Je bent de eerste onderneming in Eindhoven die gebruik maakt van de tag!

Eddy: “Mooi zo! Ik ben er zeker van dat winkeldieven hun focus op andere winkels zullen leggen. Zeker in combinatie met het metaaldetectiesysteem. Je merkt gewoon dat diefjes komen proberen. Ze lopen met hun geprepareerde tas de winkels binnen om te kijken waar de kust veilig is. Hier gaan de separate zuilen meteen in alarm, dus ze weten dat ze goed in de gaten worden gehouden.”

 

Je koos ook gewoon gelijk voor onze geconnecteerde Nexus-antenne.

Eddy: “Met die zwarte look past hij perfect in het interieur van de winkel. Lang moest ik dus niet nadenken. Zijn uitstraling heeft meteen de doorslag gegeven.”

De winkel trekt veel klanten en bezoekers. Een degelijk systeem was dus echt wel een must.

Eddy: “Ons assortiment bestaat uit het hoge segment. Als ze hier dus enkele t-shirts meenemen, dan voel je dat gelijk. Ik geloof ook dat je moet investeren in een combinatie van systemen. Je kan nog zo’n goeie poortjes plaatsen, als je beveiligingstags waardeloos zijn heeft het allemaal geen nut.”

Eddy's Eindhoven - EAS Resatec - antidiefstal - detectiepoortjes - EAS

Wat mogen we je nog toewensen voor de toekomst?

Eddy: “Ik wil de funfactor blijven behouden. Voor iedere garderobe een passende outfit! Voor elke persoon het juiste aanbod. Dat zou mooi zijn toch?”

Fijn dat we even mochten langskomen Eddy!

Eddy: “Graag gedaan. Dat bedoel ik net. Je moet je als ondernemer omringen met mensen die dezelfde visie en drive hebben. Zo bouw je aan je eigen succes. Ik weet dat ik op EAS-Resatec kan rekenen en da’s gewoon prettig werken!”

Eddy’s Eindhoven:

Dit interview vond plaats op 1/08/2018 in Eindhoven met Ed Kloes, Jaap Kasbergen (Sales Manager Nederland) en Jelle Bastiaansen (Marketing- en Pre-Sales Coördinator).

Eddy’s Eindhoven is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
100-voetbal_large
Lindessa Naaldwijk goed beveiligd tegen winkeldiefstal door Resatec
Moscow - EAS Resatec
kindermodehuis - Resatec
logo nikkie