iU | Kuurne

iU-Kuurne-Antidiefstal-poortje-met-reclamepaneel-aangepast-3x1

iU, oorspronkelijk gestart onder de naam Equiform, is al sinds 1995 actief op de Belgische markt. Als 100% filiaal van Multipharma (www.multipharma.be), de grootste groep van Belgische apotheken, is iU (spreek uit “you”) de pionier op het gebied van distributie van parafarmaceutische producten in België. Met zijn 22 winkels is iU ook vandaag nog de grootste keten in de sector.

Tijdens een grondige renovatie van het IU-filiaal in het Wijnegem Shopping Center lieten zij ook een nieuw beveiligingssysteem plaatsen.

Het vorige systeem, met transparante stripjes op de koopwaar, liet te wensen over. Het alarm ging vaak niet af als een etiket tussen de antennes of poortjes door ging. Storemanager Nicole Seerden verduidelijkt: “We probeerden allerlei zaken om dit probleem op te lossen, zo kregen we van de leverancier zelfs de suggestie om de etiketjes scheef op de verpakking te kleven. Maar niets hielp. Nu hebben we nieuwe, witte labeltjes die zeer doeltreffend blijken te zijn.”

 

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

iU-Kuurne-Antidiefstal-poortje-met-reclamepaneel-case-foto-aangepast

De plaatsing van het nieuwe systeem moest – door een vergissing van de aannemer – heel snel gebeuren. En dan nog tegelijk met alle andere werken. Heel hectisch was dat, maar het is Resatec wel gelukt om alles tijdig en perfect in orde te krijgen. “We kregen meteen nadien een korte demonstratie en een heel degelijke uitleg bij het nieuwe systeem. En ook een poster met tips om diefstal te voorkomen, wat vooral voor nieuwe verkopers heel interessant is,” benadrukt de storemanager.

Nog een troef van het nieuwe systeem is het feit dat IU posters kan plaatsen in de vier poortjes.

TESTIMONIAL

Nicole Seerden: “Als het management iets in de kijker wil zetten, kan dat op die manier. Of we kunnen de sfeer of een boodschap van in de etalage in de winkel laten doorlopen via die affiches in de poortjes”.

www.iu.be

Bekijk gelijkaardige referenties
logo_moernaut