Multipharma | Ninove

Referentie-Multipharma-ninove-apotheek-antidiefstal-poortje-beveiliging-ingang-aangepast-3x1
Referentie-Multipharma-Ninove-antidiefstalpoortjes-beveiliging-aangepast

Ook in de apotheeksector staan wij onze klanten bij met een gerichte oplossing. Multipharma in Ninove werd onlangs uitgerust met een acoustomagnetische winkeldiefstalbeveiliging met geïntegreerde klantentelling. Deze configuratie is via een internetconnectie verbonden met onze Remote Service tool.

Dankzij deze Remote Service tool kunnen wij van op afstand onmiddellijk de nodige technische services verlenen als er een probleem blijkt te zijn aan de antidiefstalpoortjes. Dit is een unieke tool die zorgt voor een veel lagere “cost of operation”.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Via klantentelling kunnen “quick wins” gerealiseerd worden, zoals het monitoren van de conversie klanten/omzet, de optimalisatie van de personeelsbezetting, het aftoetsen van marketing campagnes, het meten van de kwaliteit van de medewerkers of van een winkelpunt locatie en de vergelijking met andere filialen. De betrouwbaarste graadmeter van uw winkelpunt vandaag is de traffic, niet de verkoopcijfers. En deze traffic kan je meten aan de hand van onze klantenteller oplossing.

De kassa werd uitgerust met deactivatorplaten waarmee de labels die zich in of op de producten bevinden worden gedeactiveerd, zodat de alarmpoortjes ze niet meer detecteren.

https://www.multipharma.be

Multipharma | Ninove is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
Logo_iu