Shoeby

Ruim vijfendertig jaar geleden openden John en Mieke van Deursen de eerste Shoeby winkel in Den Bosch. Wat op zeventig vierkante meter begon is inmiddels uitgegroeid tot ongeveer 230 winkels en een eigen webshop. 

Shoeby Den Bosch beveiligd door EAS-Resatec: geef winkeldieven geen kans meer

Alle aandacht voor de klant

De missie is nog altijd dezelfde gebleven: “alle aandacht voor de klant”. Door in te zetten op personal shoppers krijgt elke bezoeker stylingadvies op maat. Net daarom worden de betrouwbare anti-diefstalsystemen van EAS-Resatec ingezet om een oogje in het zeil te houden als medewerkers druk bezig zijn. Door de kleding te labelen met een tag gaat er een alarm af zodra de kleding door de alarmpoortjes wordt gedragen.

Met 230 winkels en bijna 800 werknemers vindt u overal in Nederland wel een Shoeby-winkel. Daarnaast werden de openingsuren aangepast naar 24/7 dankzij de webshop. Een retailer om U tegen te zeggen.

Lees hieronder verder.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Shoeby Den Bosch beveiligd door EAS-Resatec: geef winkeldieven geen kans meer

Steeds een streepje voor

Ruim 700.000 vaste Shoeby-klanten bezoeken regelmatig de winkels en nemen deel aan het klantenprogramma. Het aantrekkelijke puntensysteem en de extra koopavonden maken van de winkelpunten drukbezochte plaatsen. Met een eigen productie unit in Turkije en steeds de nieuwste collecties scoort deze retailer uitstekend. In 2015 mocht men trots de award van “Beste Winkelketen” in ontvangst nemen!

De uitdaging is om elk artikel dus even goed te beveiligen, zodat potentiële dieven geen kans krijgen bij Shoeby. De kleding moet uiteraard nog gemakkelijk te passen zijn door de klant, maar de mogelijke dief mag niet zomaar aan de haal kunnen gaan met uw spullen.

Shoeby Den Bosch: een genot om te winkelen en kansloos voor dieven dankzij de winkelbeveiliging van EAS-Resatec

Runt u een kledingwinkel? Dan kunnen wij ook u helpen om nog meer rendement te halen uit uw winkelpunt(en). Met meer dan 2 decennia ervaring rusten wij kledingwinkels uit met artikelbeveiliging, bewakingscamera’s én klantentelsystemen.

Shoeby

Shoeby is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
logo_jackjones
Moscow - EAS Resatec
Logo Suitable
logo nikkie