Styled by Jess

Jessica Heinhuis , eigenares van Styled by Jess, droomde altijd al van een eigen kledingzaak. Wat eens een droom was, blijkt nu een groot succes. Eén jaar na de opening in 2017 werd haar winkel al te klein en verhuisde ze naar een veel groter pand in Deventer.

Styled by Jess goed beveiligd tegen winkeldiefstal door EAS-Resatec

Jessica: “Ik wilde vrouwen het gevoel geven dat ze in een snoepwinkeltje stonden maar dan met kleding, tassen, schoenen en accessoires. Doordat er wekelijks een nieuwe collectie hangt en het ook nog eens heel erg betaalbaar is, breidde het cliënteel rap uit en zij gaven aan wat ze zochten. Styled by Jess luisterde goed naar de wensen van de klanten en ging op zoek. Zo kon de collectie groeien en werd de winkel al snel veel te klein.

‘Styled by’ verwijst naar het persoonlijk contact, weet Jessica ons te vertellen. De tijd nemen voor elke klant vinden ze hier belangrijk. Zo bouw je succesvolle relaties op met je klanten.

Je moet je klanten blijven verrassen.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Styled by Jess goed beveiligd tegen winkeldiefstal door EAS-Resatec

Kleindochter en oma die in 1 winkel terecht kunnen

In juni 2018 zijn ze 2 deuren opgeschoven naar een prachtig pand. De winkel werd volwassen en het team bestaat inmiddels uit 5 dames. De klanten worden voorzien van een complete outfit en eerlijkheid staat daarbij hoog in het vaandel. Nog steeds presenteert Styled by Jess wekelijks een nieuwe collectie uit binnen- en buitenland. De kracht van de winkel is de betaalbaarheid en de brede collectie.

“Wekelijks krijgen wij 2 tot zelfs 3 generaties vrouwen die allemaal slagen bij ons. Dit is zo leuk; kleindochter en oma die in 1 winkel terecht kunnen!” – Jessica Heinhuis , eigenares Styled by Jess

Het motto is dan ook mode voor jong en oud en in kleine en grotere maat.

Styled by Jess goed beveiligd tegen winkeldiefstal door EAS-Resatec

Integratie met webshop

Via Facebook kreeg men vaak de vraag of er ook een webshop was. Dat was gelijk het juiste moment om een digitaal winkelpunt te creëren. Sinds kort heeft Styled by Jess dus een webshop. Zo speelt ze in het op de wensen van haar klanten en is de kledingzaak 24/7 bereikbaar.

Preventief en beschermend werken

Met de EAS en CCTV installatie werkt Styled by Jess zowel preventief als beschermend tegen winkeldiefstal. Derving is dan ook een grote kostenpost voor een retailer. Hiermee willen ze laten zien dat iedereen uiteraard welkom is, maar zich aan de regels moeten houden.

Een mooie samenwerking met een groeiende onderneming! We wensen Styled by Jess het allerbeste toe. Bent u op zoek naar een leuke outfit? Breng dan zeker een bezoekje in de winkel te Deventer.

Styled by Jess

Styled by Jess is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
Eddy's Eindhoven werd beveiligd door EAS-Resatec - winkeldiefstalbeveiliging - antidiefstalsystemen
logo_jackjones
kindermodehuis - Resatec
Logo Modehuis Blok