Drogisterijen & parfumeries

beveiliging-parfumerie-grote-parfumzaak-3x1

Oplossingen voor drogisterijen & parfumeries

Drogisterijen en parfumeries kunnen niet zomaar beveiligd worden als andere winkels. Dikwijls hebben de handelaars, door een grote hoeveelheid pancartes en displays op de winkelvloer, geen perfect zicht op wat er in elke hoek van de winkel gebeurt. Bovendien bestaat het aangeboden gamma voor een groot deel uit kleine en dure items.

Het is daarom belangrijk dat deze winkels op een subtiele maar uiterst efficiënte manier beveiligd kunnen worden tegen winkeldiefstal.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

beveiliging-alarmpoortjes-winkeldiefstalbeveiliging-Planet-Parfum

Diefstalbeveiliging

Voor de efficiënte diefstalbeveiliging van waardevolle artikelen in de drogisterij of parfumerie is een oplossing met plaketiketten en beveiligingspoortjes eigenlijk een must.

De beveiligingspoortjes aan de ingang zijn er in verschillende uitvoeringen, zodat ze mooi kunnen opgaan in het hoogwaardige aspect van de omgeving. Er zijn meerdere technologieën die kunnen worden ingezet, afhankelijk van de noodzaak.

Naast de EAS basisopstelling in de drogisterij of parfumerie kan ook metaaldetectie noodzakelijk zijn. Dan worden de poortjes voorzien van bijkomende technologie of worden extra poortjes voorzien. Die detecteren of er “geprepareerde tassen” de winkel worden binnengebracht, tassen die zijn voorzien van een alu voering om gelabelde artikelen te verbergen voor de detectoren.

Ontdek onze beveiligingspoortjes

Artikelbeveiliging

In een drogisterij of parfumerie zaak is het belangrijk dat de beveiligingsetiketten op een subtiele manier op zelfs de kleinste artikelen kunnen worden aangebracht. Wij werken met een bijzonder uitgebreid gamma etiketten die kunnen worden ingezet afhankelijk van de te beveiligen artikelen. De labels veroorzaken een krachtig akoestisch en visueel signaal op de beveiligingsantennes aan de ingang.

Voor specifieke artikelen is er ook specifieke beveiliging mogelijk. We denken aan grotere geschenkverpakkingen of kleine cosmetica.

Ontdek onze artikelbeveiliging

Camerabewaking

Om de meest gewiekste winkeldief op te merken is niet altijd de tijd of de mogelijkheid voorhanden. Daarom kan een traditionele winkeldiefstalbeveiliging in de drogisterij of parfumerie aangevuld worden met camerabeveiliging.

Wij beschikken over jaren ervaring in CCTV (Closed Circuit TV) camerabewaking, waarmee de retailer de beelden zowel in real time als in uitgesteld relais kan bekijken. Dat kan lokaal maar ook op externe locaties, met connectie via een gewone netwerkaansluiting.

Ontdek onze camerabewaking systemen

Klantentelling

Het is niet altijd genoeg om te weten hoeveel geld er in de kassa zit op het einde van de dag, retailers zijn zeker even benieuwd te weten hoeveel klanten in hun winkel(s) langskwamen. Klanten zijn immers niet altijd kopers.

Daarom kunnen we klantentelling voorzien, door oogjes in de winkeldiefstalpoortjes maar eventueel ook door losstaande tellers. De klantentelgegevens worden online beheerd en staan voor de retailer ter beschikking in een “Analytics” omgeving. De cijfers worden er in mooie grafieken en diagrammen weergegeven.

Juiste klantentelgegevens kunnen de retailer helpen om conversieratio’s te zien tussen het aantal klanten en de omzet, maar ook om te bepalen op welke momenten meer of minder personeel moet worden ingezet.

Ontdek onze klantentelling systemen

drogisterij-parfumerie-kruidvat-open-display-beveiliging-in-kasten

Open Display

Er zijn steeds meer mogelijkheden om producten digitaal aan te prijzen, ook in de drogisterij en parfumerie. Denk maar aan mooie reclamefilmpjes over lippenbalsem of interactieve toepassingen om een juist product uit een bepaald gamma te kiezen.

Dergelijke presentaties zijn heel efficiënt om meerverkoop te genereren (studies wijzen uit: tot 30% meer), maar ze vereisen wel de aanwezigheid van een tablet in de winkel. En die kan voetjes krijgen…

Daarom kunnen tablets beveiligd worden met onze Commercial Solutions, zoals de CT100. Daarmee wordt de tablet vastgeklikt (al kan hij met een digitale sleutel heel snel weer losgemaakt worden) en wordt het toestel tegelijk opgeladen. Een onmisbaar puzzelstuk in een totaaloplossing voor minder diefstal en meer verkoop.

Ontdek onze open display producten

Referenties

Etos - Resatec
PRFM werkt samen met Resatec en InVue
Logo_iu
Logo DA Van Zessen

Ontdek welke sectoren ook voor jou interessant kunnen zijn