Meubels & decoratie

Oplossingen voor meubels en decoratie

Meubel- en decoratiewinkels zijn zeker niet vrij van diefstallen. De dieven zijn vooral geïnteresseerd in de niet te zware maar kostbare items. Er moet dus absoluut beveiligd worden.

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

beveiliging-meubels-decoratie-riviera-maison-zetels-interieur-decoratie

Diefstalbeveiliging

Een uitdaging in deze winkelomgeving ligt in het feit dat de beveiliging aan de uitgang zeer robuust moet zijn. Er wordt namelijk heel frequent met grote aangekochte goederen tegen de antennes gereden.

Daarom hebben we een “Fortus” lijn in ons gamma, uiterst sterke poortjes die er toch elegant uitzien. Zeker een geschikte antenne voor een meubelzaak.

Ontdek onze beveiligingspoortjes

Artikelbeveiliging

Na een analyse van de diefstalgevoelige artikelen in de meubel- en decoratiezaak stellen wij de juiste tags en labels voor om een sluitende beveiliging te krijgen.

Ontdek onze artikelbeveiliging

beveiliging-meubels-decoratie_riviera-maison-details-winkel

Camerabewaking

Meubel- en decoratiezaken hebben dikwijls een grote en onoverzichtelijke winkeloppervlakte. Daardoor krijgt een dief in bepaalde delen van de winkel te veel tijd om te stelen. Gezien het hierbij ook soms gaat over artikelen, die niet worden beveiligd is de plaatsing van een CCTV camerasysteem een goed idee. Hiermee kunnen de winkelmedewerkers in real time meerdere delen van de zaak in de gaten houden.

Indien er diefstal wordt vastgesteld kunnen de opgenomen camerabeelden goed van pas komen om de dief te identificeren. Voor verzekeringsmaatschappijen is dat een belangrijk punt.

Maar eigenlijk begint de doeltreffendheid van een CCTV installatie al voor de opname, gewoon door het feit dat de camera’s duidelijk zichtbaar zijn en worden aangekondigd aan de ingang. De dief denkt dan wel twee keer na voordat hij een diefstal pleegt.

Ontdek onze camerabewaking systemen

Klantentelling

Meubel- en decoratiewinkels blijven in de eerste plaats verkooppunten, maar toch is het voor een retailer steeds belangrijker om niet enkel de omzet te kennen van een bepaald verkooppunt, ook het kennen van de passage in de winkel wordt cruciaal.

Hoeveel mensen zijn er gemiddeld op donderdagavond tussen 17u en 18u? En wat betekent dat voor de openingsuren van de winkel? En voor het aantal ingezette medewerkers?

In een volgende stap kan die schat aan informatie gekoppeld worden aan de omzetten in die bepaalde uren/dagen om te kijken wat de conversie is geweest: hoeveel klanten stonden voor hoeveel omzet? Hieruit kan het management heel wat leren over de performantie van het personeel, de return van marketing acties en nog veel meer.

Klantentelling kan in meubelzaken zowel voorzien worden in de beveiligingspoortjes aan de uitgang, als via stand alone klantentellers of via een camera boven de ingang.

Ontdek onze klantentelling systemen

Open Display

Heel wat leveranciers van handelsgoederen hebben demo-filmpjes waarmee de klanten van de meubelzaak de producten beter kunnen leren kennen. We denken bijvoorbeeld aan keukencombinaties.  Soms zijn die zelfs interactief en is er een tablet nodig om de klant de echte interactieve ervaring te kunnen bieden. Voor de beveiliging en vlotte bedienbaarheid van deze tablets hebben wij tal van oplossingen in de Open Display lijn.

Ontdek onze Open Display producten

Referenties

logo_brico
logo_top-interieur