De Loods Fashion

De Loods Fashion is al 35 jaar een begrip in De Ronde Venen. 7 dagen per week en met meer dan 20 medewerkers en modeadviseurs.

In 2020 is dit kleine ‘modewarenhuis’ verhuisd naar een nieuwe locatie in het centrum van het mooie Mijdrecht. De winkelvloeroppervlakte van meer dan 1100m² is gevuld met een trendy, eigentijdse en stoere collectie, voor ieder wat wils.

De Loods - Resatec - samenwerking

Klanten zijn gasten

De fysieke winkel blijft voor de meesten onder ons, dé plek om te shoppen. De lockdown die ons land heeft gekend, heeft dat alleen maar duidelijker gemaakt. Als retailer moet je een unieke winkelbeleving creëren om een begrip te worden in de markt.

“Wij gebruiken liever de term ‘gasten’. Door de activiteiten en initiatieven die we nemen, nodigen we ze het als ware uit in onze winkel. Niets is leuker dan positieve feedback te krijgen van jouw gasten. Daarnaast merk je dit ook snel genoeg aan de stijgende omzet die daarvan vaak een gevolg is.” – Ron Wijburg, eigenaar

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

De Loods - Ron Wijburg - samenwerking met Resatec

Door promoties en activiteiten te ondernemen, zie je meteen waarop klanten enthousiast reageren. De horeca was bij De Loods een inspiratiebron om het mensen gezellig te maken.

“We hebben meteen besloten om een bar te plaatsen in het midden van het pand. Een centraal punt waar mensen tijdens of na hun aankoop kunnen genieten van een lekkere kop koffie. Kleding kopen moet leuk zijn. Aan de andere kant kijken we ook naar de supermarkten die al een stap verder zijn met voorraadbeheer en zorgen dat ze open zijn als de klant wil kopen, daar willen wij ook naar toe. Het allerbelangrijkste is wat onze klant wil.” – Ron Wijburg

Shoppen tijdens Corona bij De Loods in Mijdrecht verloopt vlekkeloos

Ondernemen na Corona

Nu de vaccinaties in alle landen goed op gang komen, lijkt er licht te komen aan het einde van de tunnel. Fashion retailers kijken met een enthousiaste blik naar de komende jaren.

“Persoonlijk denk ik dat het weer goed komt na Corona. Een groot gedeelte merkt nu dat hij of zij het winkelen toch mist. Het is vaak een uitstap met een vriend of familielid. Dat sociaal gebeuren zal er altijd zijn.” aldus Ron Wijburg.

Om dat rendement goed te bepalen en te optimaliseren, werd gekozen voor bezoekerstellers van Cross Point. Drukke momenten vallen meteen op in het handige dashboard en bieden een stevig houvast voor het management van De Loods.

“Klantentelling is bij ons heel belangrijk. De bezoekersaantallen verschillen nogal. Niet alleen per dag maar ook op bepaalde tijdstippen. Met deze gegevens kunnen wij onze personeelsbezetting beter inplannen, wat ook zorgt voor kostenbesparing. Daarnaast kunnen we ook de traffic meten die voortkomt uit communicatie- en marketingacties.” – Ron Wijburg

De sleutel naar een succesvolle toekomst

Het winkelconcept bij de Loods staat goed in de markt. Dat voel je aan alles. Het professionalisme waarmee het personeel de klant op weg helpt, de communicatie uitingen en de bijhorende website en de aangename winkelbeleving.

Op basis van dit concept, wil men graag meer vestigingen hebben in de toekomst door middel van franchise.

De Loods en EAS-Resatec blijven de handen in elkaar slaan

Beide partijen werken nu al een ruim aantal jaren samen en bij iedere verhuizing en verbouwing werd de expertise van Resatec ingeschakeld.

Ron besluit: “Het meedenken en het op tijd uitvoeren van de werkzaamheden zorgt ervoor dat wij nooit zorgen hebben over het beveiligingsgedeelte. Ook is het top dat we op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen. Ook bij de volgende verbouwing zullen jullie weer van de partij zijn.”

De Loods

De Loods Fashion is klant bij Resatec voor

Bekijk gelijkaardige referenties
Eddy's Eindhoven werd beveiligd door EAS-Resatec - winkeldiefstalbeveiliging - antidiefstalsystemen
kindermodehuis - Resatec
Logo Modehuis Blok
Logo Styled by Jess - Resatec